« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
JARAC - 2013.

Jarac - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Jarca za 2013. donosi dosta promjena na privatnom i poslovnom planu, a gotovo sve su pozitivne

Jarac - godišnji horoskop za 2013.
Jarac - godišnji horoskop za 2013. (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

jarac godišnji horoskop

,

Jarac

,

2013

,

godišnji horoskop 2013.

,

horoskop godišnji

Godišnji horoskop za 2013. Jarcima donosi obećavajući i lagodan život, no samo u slučaju da se uspijete riješiti stresa i tenzija koje su vam postale zaštitni znak zadnjih godina. U vašem se znaku nalazi ćudljivi Pluton, dok je Uran u Ovnu, što vam nije donijelo puno sreće u zadnje vrijeme, jer Pluton donosi neumitne i nepovratne promjene, što Jarci baš i ne vole.

Uz Uran u Ovnu, koji utječe na zonu doma i obitelji, i taj će dio vašeg života biti izložen promjenama, od onih minornih poput premještanja fotelje na drugi kraj sobe do preseljenja, prekida i raskida veza. Cijeli će proces trajati oko dvije godine, nakon čega će to područje vašeg života biti sređeno i bez velikih potresa.

Naravno, od Jarca se u takvoj situaciji očekuje razumno ponašanje, hladno analiziranje i potpuno odsustvo tvrdoglavosti u razgovorima, ma koliko to zvučalo nemoguće. Utjecaj Plutona i Urana osjećat će svi Jarci, no promjene će prvo zahvatiti one rođene krajem prosinca i početkom siječnja. Kako se nositi sa svim navedenim? Jednostavno treba prihvatiti da su sve promjene rezultat prirodnih ciklusa i pokušati zadržati hladnu glavu da se iza sebe ne spale svi mostovi.

Saturn, vaš vladar, provodi ovu godinu u Škorpionu, i tjera vas da izlazite i družite se s ljudima čak i kad vam je to zadnja stvar na planeti, pokušavajući vam objasniti da život uvijek ide dalje, a i da čak i najobičniji izlazak može biti odlična poslovna prilika. Stoga, malo više društvenog života, kako privatno tako i profesionalno, može samo biti od koristi, naviknite se.

Prvi dio godine, dok se Jupiter još uvijek nalazi u Blizancima, bolji je s poslovne strane, pa je preporučljivo položiti kvalitetne temelje za nastavak godine kad se premješta u Raka, vukući za sobom vašu pažnju i fokus s poslovnog na privatno.

Sve u svemu, godina koja na prvi pogled zvuči prilično nezgodno, no kad malo bolje pogledate, svi su procesi već započeli i vi ste ih, na nekoj razini, svjesni već neko vrijeme. Stoga, zasučite rukave i bacite se na posao kako biste iz svih promjena izvukli najbolje za sebe, što je Jarcima uvijek cilj.

POSAO: Posao je, kako je već navedeno, najbolje aspektiran u prvoj polovici godine kad se može i treba obaviti većina najtežih stvari u svim projektima koje ste započeli i završiti stvari koje se vuku već neko vrijeme. To se odnosi i na financije i na karijeru, pa pripazite da ne raspete olako sve što vam dolazi servirano na tanjuru. Dobra vijest za one koji traže posao - ponuda neće nedostajati, na vama je da se odlučite, no nemojte previše oklijevati kako ne posao ne bi otišao nekome tko odlučuje brže od vas.

LJUBAV: Godina donosi puno ljubavi Jarcima, koji bi trebali iskoristiti ovaj period za buđenje starih strasti. Pred vama je potpuna transformacija ljubavnog života, a vi ste odgovorni za to da vaš partner prihvati i zavoli novi odnos još i više nego stari. Jarci u braku ili stabilnoj vezi koji planiraju djecu napore bi trebali pojačati u drugom kvartalu, kad su zvijezde vrlo naklonjene začeću. Slobodni Jarci naći će partnera vrlo brzo, već početkom godine, a mnoge od tih veza završit će brakom u dogledno vrijeme.

ZDRAVLJE: Kompromisi koje inače radite kad je vaš život u pitanju ove godine ne bi se trebali događati u vezi vježbe, načina života i prehrane, jer je krajnje vrijeme da se disciplinirate i počnete paziti na svoje zdravlje. Polako uvedite nove navike u svoj život i zdravlje će vas služiti bez greške, no oni koji vole preskakati obaveze po tom pitanju morat će vrlo skoro u posjetu liječniku, pa vi odlučite koja vam je varijanta draža.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:08:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh