« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
2013.

Veliki godišnji horoskop za 2013.

Stigao je veliki godišnji horoskop za 2013., godinu velikih promjena i turbulencija na globalnom planu i uspjeha na razini malog čovjeka

Godišnji horoskop za 2013. godinu
Godišnji horoskop za 2013. godinu (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

astrologija

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop 2013.

,

godišnji horoskop 2013.

,

horoskop za 2013.

,

astro 2013

,

horoskop godišnji

Godišnji horoskop za 2013. godinu svim znakovima donosi bolju situaciju nego u protekloj, 2012. godini, i tu činjenicu treba istaknuti na samom početku. No, globalno gledano, državama neće biti puno bolje, preciznije rečeno, političkim elitama.

Astrološki gledano, godina počinje snažnim utjecajem Saturna koji je krajem listopada 2012. ušao u Škorpiona gdje će ostati do 2015. godine i vršiti snažan utjecaj na svjetske financijske tokove. Naročito će se osjetiti u razdoblju između 18. veljače i 8. srpnja, kad će biti u retrogradnom kretanju, što će prouzročiti velike turbulencije na svjetskim burzama.

Kako je drugi najznačajniji utjecaj Plutona koji će u razdoblju između 12. travnja i 20. rujna biti u retrogradnom kretanju, uzrokujući nasilne situacije, neučinkovite i korumpirane vlade trebaju se pripremiti na velike demonstracije i silaske s vlasti. Pluton je u Jarca ušao 2008. godine, kad je buknula svjetska financijska kriza, i svojim utjecajem nastavlja pročišćavanje na toj razini.

Neptun u Ribama pridonosi rješavanju situacije u svijetu na vjerskoj razini, jer će se nastaviti uzdizati vjerske i nacionalne vođe s karizmom, a na privatnoj razini obični će ljudi imati priliku nastaviti svoj duhovni razvoj prema nekim višim sferama razumijevanja.

Kad se pogleda utjecaj ovih planeta na globalnoj razini, može se reći da su najave smaka svijeta zapravo bile točne, i to upravo u smislu u kojem su to objašnjavali majanski šamani, nasljednici tradicije starih Maja - završilo je doba pokvarenosti i zloće i započinje velika čistka svega korumpiranog, opsjednutog moći i vlasti na svijetu.

Nastavit će se i buna Majke Zemlje protiv čovjekovog nemilosrdnog iskorištavanja prirodnih izvora, a najveće katastrofe predviđaju se u drugoj polovici 2013., kad Uran uđe u retrogradnu putanju u Ovnu, između 17. srpnja i 13. prosinca.

Jupiter će ulogu spasitelja preuzeti tek u drugoj polovici godine, kad uđe u Raka, a do tada će i dalje postojati buka u komunikacijskim kanalima iako se do tada nalazi u brbljavom Blizancu. Njegovim ulaskom u novi znak dolazi vrijeme optimizma, zdravije filozofije i upravljanja prirodnim izvorima, kao i realizam u području gospodarskog razvoja.

Sve u svemu, turbulentna godina, kakva i mora biti nakon lude 2012., no s naznakama promjena u pozitivnom smjeru na globalnoj razini. Na razini svakodnevnice običnog čovjeka, promjene na vlasti i u financijskim i gospodarskim tokovima donijet će perspektivu i svjetlo na kraju tunela, ne samo nadu u bolju budućnost nego i konkretne posljedice po životni standard koji će se poboljšati.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 18:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh