« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
VAGA - 2013.

Vaga - godišnji horoskop za 2013.

Godišnji horoskop za Vagu za 2013. donosi sređivanje financijske situacije, optimističniji pogled na svijet i bolje zdravlje

Vaga - godišnji horoskop za 2013.
Vaga - godišnji horoskop za 2013. (Metro)
Više o

Vaga

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

2013

,

horoskop 2013.

,

godišnji horoskop 2013.

,

horoskop godišnji

Godišnji horoskop za 2013. Vagama donosi potrebu za konkretnim odlukama, novim kontaktima i sjajnim idejama tijekom cijele godine. Vage mogu otvarati šampanjac s velikim veseljem, jer Saturn je izašao iz znaka nakon tri godine muke i odricanja.

To je sigurno bio važan period vašeg života u kojem su se dogodile razne promjene, velike i male, a ova vam godina daje mogućnost svođenja računa i jasnog uvida u sve što se zapravo dogodilo, kako oko vas tako i u vama samima. Odlazak Saturna u Škorpiona dat će vam nekoliko godina mira kako biste sredili svoje financije.

U tome će vam svesrdno pomoći Sjeverni Mjesečev čvor koji se također nalazi u Škorpionu, no jedino ako poslušate savjet Saturna o oprezu pri upravljanju svojim novcem. Uz to, Neptun u Ribama i Jupiter koji u lipnju ulazi u Raka također će obasjati vaše financije, pa već tijekom ljeta možete očekivati značajniji oporavak, a na jesen i puno bolju situaciju, bez dugova i problema na financijskom planu.

Izlazak Saturna donio je i promjene u vašem stavu, tako da sada puno optimističnije gledate na svijet, a i raspored planeta u vašem godišnjem horoskopu daje vam za pravo da se tako ponašate. Cijela će vam godina biti izuzetno naklonjena, tako da vam neće trebati čudo za ispunjenje planova, nego samo vaš rad i ideje. Ako imate planova s nekretninama, za taj tip poslova najbolje su aspektirani ožujak i listopad, pa prilagodite planove utjecaju planeta.

Godina će biti zanimljiva u svim aspektima, a za to će se pobrinuti Uran u vašoj opoziciji, Ovnu i Pluton u Jarcu koji u kombinaciji imaju različit utjecaj na različite znakove, a najviše će ih osjetiti Vage rođene krajem rujna i početkom listopada, dok će ostali pričekati još koju godinu da bi ga osjetili.

Jednostavno, njihova kombinacija donosi promjene na osobnom planu, koje će Vagama biti nastavak i fino poliranje promjena koje je već izazvao Saturn. Možete se unaprijed veseliti novim pogledima na svijet i novoj perspektivi koju će vam donijeti ove dvije planete, a puna snaga će se osjetiti u privatnom životu, gdje ćete postaviti prioritete u ljubavi i odnosu s bližnjima.

Sve u svemu, 2013. godina nastavlja trend godina promjena, no ovoga puta promjene su konstruktivne i kvalitetne, usmjerene prema izgradnji boljih odnosa s partnerom i kolegama s posla, uz snažan utjecaj na ljubavni život slobodnih Vaga.

POSAO: Novac će dolaziti prilično lako, no to ne znači da će financijska situacija biti blistava zbog zaostataka koji su se nakupili u zadnje vrijeme. Ipak, do kraja godine sve će biti u redu, ponajviše zbog novih stvari koje ćete započeti tijekom godine. Odlaskom Saturna vraćaju vam se i poznate komunikacijske sposobnosti, što znači puno više posla, bolja zarada i mogućnost napredovanja. Ne zaboravite uključiti kolege u svoje planove, pogotovo one koji su vas podržavali kad vam je bilo teško. Izbjegavajte sukobe sa starijim kolegama, to će vas unazaditi nekoliko godina ako ne budete oprezni.

LJUBAV: Ove godine poslušajte svoje srce, za promjenu, i ozbiljno se posvetite svojim odnosima s partnerom i obitelji. Krajnje je vrijeme da otvorite oči i ozbiljno procijenite štetu koju je napravio Saturn u zadnje tri godine i odlučite što je vrijedno popravljati, a što treba ostaviti u prošlosti i krenuti dalje. Slobodne Vage trebaju dobro promisliti prije nego što uđu u neku ozbiljnu vezu, ako već na početku ima nesuglasica, bolje je otići dok stvari ne postanu ozbiljnije.

ZDRAVLJE: Ako vam nešto treba kao kruh, to je dobro zdravlje koje je proteklih godina pretrpjelo ozbiljne udare. Posvetite se metabolizmu koji je najteže stradao i čim ga dovedete u red, dobit ćete potrebne doze energije za promjene u količini fizičkih aktivnosti i prehrambenim navikama. Budite disciplinirani i već do ljeta će zdravlje biti u odličnoj formi.

Pročitajte godišnji horoskop za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2013 Ovan
Godišnji horoskop 2013 Bik
 Godišnji horoskop 2013 Blizanci
Godišnji horoskop 2013 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2013 Lav
 Godišnji horoskop 2013 Djevica
 Godišnji horoskop 2013 Vaga
Godišnji horoskop 2013 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2013 Strijelac
 Godišnji horoskop 2013 Jarac
 Godišnji horoskop 2013 Vodenjak
Godišnji horoskop 2013 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.12.2012. 17:58:32
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Slavica
    04.01.2013. 16:31
    Hvala za godisnji horoskop! Zaista je prethodna godina bila vrlo teska.Prema vasem horoskopskom tumacenju, 2013. godina je dinamicna, optimisticka i sredjuje neke neresene probleme iz prethodnih godina. To me raduje. Jos jednom, hvala i vama mnogo srece i radosti u novoj godini.
    Slavica
  2. avatar
    elizabeta
    30.04.2013. 12:04
    Dali biste mi konkretno za moj datum videli,za ljubav.Kada ce se desiti.U prosloj god.imala sam veoma komplikovanu vezu,koja se zavrsila....nadam se,jer smo raskidali i mirili se nebrojeno puta.Molim vas da mi odgovorite na moje pitanje.rodjena sam 10.10.1962 god. u 04 i 40 min. u Skoplju
  3. avatar
    Mirko
    09.10.2013. 20:20
    Pratim vas uvijek! Mozete li mi reci bas po mojem datumu 24.9.1959 kakve ce mi financije i nekretnine biti do kraja godine.Lijep pozdrav
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh