« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
FESTIVALI

Stop Making Sense je mjesto gdje trebate biti

Nešto intimnija atmosfera nego na ostalim festivalima u Gardenu Tisno s ništa manje atraktivnim lineupom

Stop Making Sense je zadnji ovogodišnji festival u Gardenu Tisno
Stop Making Sense je zadnji ovogodišnji festival u Gardenu Tisno (Metro)
Više o

Stop Making Sense

,

Garden Tisno

Iako nešto slabije posjećen negoli ostali festivali u Gardenu Tisno, STOP MAKING SENSE donio je pregršt zanimljivih nastupa i nešto intimniju, ali ništa manje pozitivnu i vruću atmosferu. Do sada smo imali prilike čuti i vidjeti DJe poput RONa TRENTa, CHEZa DAMIERa, JIMMYja EDGARa te gledati live nastup THE CORRESPONDENTSa.

Sinoć nas je posebno oduševio DJ A. SKILLS svojim žestokim breakbeat ritmovima te live nastup TORTURED SOUL, trija sastavljenog od klavijaturiste, basiste i pjeveča/bubnjara s energijom, kako sam kaže, "deset tisuća nosoroga".

Uistinu je rijetko vidjeti bubnjara koji istovremeno i pjeva, i oboje radi dobro. Svojim disco/soul/lounge stilom TORTURED SOUL bili su i pravi highlight zadnjeg ovogodišnjeg festivala u Tisnom koji se danas nastavlja live nastupima MORE LIKE TREES i JOEa DRISCOLLa te DJiranjemADRIANA SHERWOODA i CINE AM, a završava u ponedjeljak.

Pozivamo sve koji se nalaze u blizini da posjete festival jer je kampiranje besplatno, dnevne ulaznice relativno jeftine, a sadržaj atraktivan.

05.08.2012. 16:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh