« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
EH, DA ...

Što nas najviše izluđuje na poslu

Stres na poslu zadnja je stvar koja nam treba, no u svakom uredu ima nekih stvari koje nas trenutno izbace iz takta, ma kako smireni bili

Izgledate li i vi ovako na kraju radnog dana
Izgledate li i vi ovako na kraju radnog dana (Arhiva)
Više o

stres

,

stres na poslu

,

uzroci

Stres je podmukao ubojica koji nas vreba kud god krenuli, od kuće do posla, a problem stresa na poslu je i činjenica da smo tada bitno manje produktivni i donosimo taj stres u svoj dom.

No, što nas to najviše izluđuje na poslu? Zanimljivi rezultati britanskog istraživanja pokazuju da je najčešći uzrok stresa na poslu staro i sporo računalo. Nema vam druge nego da budete dosadni i natjerate nadređene da vam nabave novo.

>> Kako ublažiti stres i umor koji uzrokuje posao >>

Ima još uredske opreme koja nas izluđuje, od kopirke koja ne radi ili ostavlja mrlje po papiru, printera koji radi jednak cirkus svaki put kad trebate nešto brzo isprintati ili aparata za kavu iz kojeg curi nešto što teško možemo nazvati kavom.

Ništa manje ne živcira ni neudoban stolac zbog kojeg bole leđa, a i to je posljedica škrtosti šefova ili vlasnika, kao i klima koja ne može rashladiti niti najmanju sobicu ili rasvjeta koja je bila moderna otprilike krajem Drugog svjetskog rata.

>> Stres na poslu deblja >> 

Telefoni koji prespajaju kako oni sami žele, a da vi na to zapravo nemate utjecaja trajan su izvor frustracija kako za vas, tako i za vaše klijente, 

Za kraj - zajednički toaleti mogu izluditi i one najtolerantnije, jer zastrašujuć broj ljudi ima vrlo čudne navike na takvim mjestima ....

>> Stres na poslu opasan je po život, kako si pomoći? >>

Recept za spas? Prošetajte pod pauzom i ispraznite glavu, pa nakon povratka nastavite tjerati šefove da kupe novu opremu i namještaj. Druge baš i nema.

26.01.2015. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh