« Život
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
HE HE

Kako izbjeći zimsku ljubavnu depresiju

Zimska depresija ne ostaje samo u našim glavama, već se uvlači i u spavaće sobe, ostavljajući u njima lošu atmosferu i pustoš ispod plahti

Neka bude zabavno!
Neka bude zabavno! (Shutterstock)
Više o

depresija

,

seks

,

savjeti

,

zimska depresija

,

uzbudljiv seks

Zimska depresija nerijetko se pojača i prekidom veze, jer je po brojnim istraživanjima upravo siječanj mjesec u kojem se prekida najveći broj veza, pa čak i onih koje su do tada izgledale savršene.

Što napraviti kako se depresija ne bi uvukla i među plahte? Dobar savjet je isplanirati neki vikend s voljenom osobom. Ako ste mlađi par bez djece, to ne bi trebalo biti teško, no oni koji imaju potomstvo trebaju se potruditi pronaći nekoga tko će ih pričuvati jedan vikend, takav će izlet napraviti čuda za vašu vezu.

>> Žene su muškarcima najprivlačnije - zimi >>

Ako vam je to potpuno neizvedivo zbog raznih obaveza, vremena za pravi spoj sigurno imate. Da, pravi pravcati spoj, kao nekad kad niste bili par ili supružnici - kino, večerica, fina odjeća, boca dobrog vina ... znate i sami kako to ide? Ako se ne možete sjetiti, krajnje je vrijeme ...

>> Zašto se parovi svađaju tijekom zime >>

Uz to, pronađite neki zajednički hobi - kukičanje, slaganje LEGO kockica, bilo što, samo da to radite zajedno i uživate oboje u tome. I tako svaki dan ... vjerujte, na taj način u krevetu sigurno neće biti suše.

25.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh