« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
HMMM...

Što nakon prvog spoja koji je bio - katastrofa?

Zna se dogoditi da uživo jednostavno nema, ne samo tog plamena, nego ni jedne jedine iskrice koje su na milijarde frcale iz svake poruke, zareza i srčeka...

A što kad pođe po zlu?
A što kad pođe po zlu? (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

prekid

U doba Tindera i ostalih čudesa suvremene komunikacije posve je normalno izaći na prvi susret s nekim s kim ste možda već danima 'razgovarali', ali se zapravo još niste upoznali.

Koliko god takva komunikacija izgledala jednostavno može dovesti do jednog od glavnih problema na kakve ne naletite ako nekog upoznate preko prijatelja, u kafiću ili bilo kako drugačije, ali u "pravom" životu: što ako vam se ne svidi "na prvu"?

Možda ste mislili da će izgledati slatko kao na slikama, ali te su slike često ili stare ili su jako obrađene ili su čak snimljene negdje u profesionalnom studiju ili... tako da stvarno ne možete reći kako ta osoba zapravo izgleda.

Ponekad nije čak niti stvar u njihovom izgledu. Malo nas je toliko plitkih da bismo se danima - ponekad čak i noćima; ponekad čak i vrlo "vatreno" - dopisivali s nekim tko bi nam bio fizički totalno odbojan na prvi prvi pogled.

Ali zna se dogoditi da uživo jednostavno nema, ne samo tog plamena, nego ni jedne jedine iskrice koje su na milijarde frcale iz svake poruke, zareza i srčeka... osoba s druge strane stola ostavila vas je hladnima, i što sad?

Savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

08.03.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh