« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
TAJNE

Ovo muškarci rade krišom i ne priznaju

Muškarci rade neke stvari koje ne bi priznali ni na najtežim mukama, a zapravo se radi o običnim, svakodnevnim stvarima ...

Nije vrag da me je provalila ... :)
Nije vrag da me je provalila ... :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

tajne

,

pedikura

,

hidratantna krema

,

striptiz klub

Muškarci neke stvari skrivaju kao zmija noge, misleći da će napraviti probleme ili biti izvrgnuti podsmijehu ako ih priznaju, pa nije loše znati što je to tako vrijedno sakrivanja.

Tako, unatoč opće raširenom mišljenju da nemaju taj običaj, nijh čak dvije trećine svakoga dana nekom kaže "volim te", a čak 56 posto muškaraca nekoliko puta mjesečno nanosi hidratantnu kremu na lice.

>> Tajne koje muškarci skrivaju >>

Iako ne shvaćamo što treba skrivati od gornjih podataka, sljedeći nam je prilično jasan - velikih 44 posto muškaraca ima pravu prijateljicu s kojom nema skrivene namjere, u što će njegova draga teško povjerovati ...

Jednako tako, shvaćamo zašto 38 posto muškaraca koji će pogledati sliku golog poznatog sportaša, glumca ili pjevača to ne želi javno priznati, a zgodan je podatak i da ih je toliko išlo na manikuru ili pedikuru.

>> Što muškarci nikad neće priznati >>

Zanimljivo je i da 37 posto muškaraca ne misli da je odlazak na striptiz zabavan, a jednako toliko bi ih radije otišlo na pivo ili utakmicu s prijateljima. 

Za kraj, više od petine muškaraca skrivalo je prištiće korektorom ... 

10.10.2014. 21:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh