« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
HEH

Na kakve frajere padaju žene

Znate li kakav to muškarac trebate biti da bi žene padale na vas? Ako ne znate, evo rezultata istraživanja koji će vas prosvijetliti

Što je potrebno da vas žene vole
Što je potrebno da vas žene vole (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

privlačnost

,

visina

,

osvajanje

Kakav to trebate biti muškarac da bi vas žene smatrale privlačnim? Stranica za upoznavanje ayi.com napravila je stvarno veliko istraživanje kojem je glavni cilj bio pronalaženje veze između visine muškarca i njegove privlačnosti ženama.

Detaljnom analizom preko 80 tisuća interakcija između korisnika stranica pokazalo se da svaki novi centimetar koji muškarac dodaje na svoju stvarnu visinu povećava vjerojatnost da mu se javi neka žena.

Visoki muškarci imaju puno veće šanse da ih žene kontaktiraju na takvim stranicama od niskih muškaraca, a neka psihološka granica je 180 centimetara. Takvi muškarci imaju čak trećinu više interakcija s ženama od onih koji su niži samo jedan centimetar, a 70 posto veće šanse za upoznavanje od muškaraca nižih od 170 centimetara. 

Stručnjaci to objašnjavaju jednostavnom logikom - evolucijski gledano ti su muškarci snažnije pojave, veće fizičke snage i veće šanse za preživljavanje zbog mogućnosti obrane svoje obitelji, pa se takvo razmišljanje duboko ukorijenilo. 

Znači, ako već smuljate koji centimetar, pripazite da na spoju nosite cipele u kojima ćete biti jednako tako visoki ...

08.10.2014. 21:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh