« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Što muškarci moraju raditi u braku

Postoje neke stvari koje muškarci moraju raditi kad žive sami, a bilo bi im bolje da to nastave raditi i nakon što se ožene

U braku treba i dalje ...
U braku treba i dalje ... (DeviantArt)
Više o

muškarci

,

čarape

,

zavođenje

,

romantična putovanja

,

oženjeni muškarci

Vjenčanje može biti olakšanje za neke, pogotovo za muškarce kojima je dosta samačkog života i svih njegovih loših strana. Ipak, kako ne bi brak upropastili u par koraka, potrebno je da i nakon sudbonosnog DA nastave raditi neke stvari.

Naime, u "momačkim" danima muškarci vole držati svoju dragu za ruku i ponosno pokazivati kako su je osvojili cijelom svijetu. Zašto onda to prestanu raditi nakon vjenčanja? Ako se pita žene, njima je to uvijek romantično i lijepo, stoga, nemojte prestati to raditi samo zato što imate prsten na ruci.

>> Kako izgleda idealan muškarac za brak >>

Jednako tako, žene vole kad ih se stalno zavodi, jer se osjećaju lijepo i poželjno. Kad to muškarac prestane raditi, žena će pomisliti da je partner uzima zdravo za gotovo i da je s romantikom gotovo, a ta im je misao prilično neizdrživa.

>> Muškarci su nesposobni za brak do 40-ih? >>

Stoga, nakon vjenčanja treba nastaviti i s ostalim romantičnim stvarima koje ste koristili tijekom osvajanja, kao što je primjerice planiranje romantičnih putovanja i večera. Nije li se lijepo nakon desetak, dvadesetak godina prisjetiti kako je to bilo kad ste prvi puta odsjeli u nekom hotelu kao mladi, zaljubljeni par?

>> Zašto muškarci ipak žele brak >>

I da, jedna potpuno praktična stvar - kad muškarac živi sam, mora si sam spremati čarape. Žene jako vole kad to muškarci rade i dalje nakon vjenčanja, jer "mirišljave" zamotuljke iznenađenja ne vole pronalaziti svugdje po kući.

11.10.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh