« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
EH, TI MUŠKI ...

Najčešći razlozi muške nevjere

Muškarci su nevjerni, fama je koja kruži već stoljećima, no najnovija su istraživanja pokazala da žene nisu ništa manje "nestašne" u vezama ... ipak, evo glavnih razloga muškog šaranja unaokolo

Nevjera ima razne razloge
Nevjera ima razne razloge (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

muškarci

,

razlozi nevjere

Muškarci su, prema mitovima koji kruže, nevjerni više od žena, iako su istraživanja pokazala da to nije istina. Ipak, s jedne strane takva fama odgovara muškarcima jer ih često amnestira od grijeha pošto su, eto, takvi ...

A koji su zapravo pravi razlozi muške nevjere? Ne baš uvjerljivi, potpuno sumanuti u nekim slučajevima, no evo ih pa vi sami prosudite koliko su utemeljeni. Naravno, radi se o najčešćim odgovorima u anketama koje su se pozabavile muškom nevjerom.

>> Tri glavna uzroka bračne nevjere >>

Jedan od češćih odgovora je da prilika čini lopova, to jest, ako im se zgodna žena počne nabacivati, oni jednostavno nisu sposobni reći ne. Zvuči šuplje, ali tako je. S druge strane, dobar dio muškaraca nevjerom hrani svoj ego i pokušava dokazati da je još uvijek sposoban zavesti ženu, nakon što si utuvi u glavu da mu je u vezi ili braku postalo monotno. 

>> Nesretan brak nije glavni uzrok nevjere >>

Neki su povodljivi, pa kad vide da to rade njihovi prijatelji, smatraju da je potrebno da i oni imaju kakvu priču za druženja uz piće, dok je određenom broju muškaraca ljubavnica statusni simbol koji govori o njegovoj uspješnosti na svim poljima života. Nije baš logično, no, neki i tako razmišljaju.

>> Prepoznajete li znakove nevjere >>

Dosta čest razlog prevare je i želja za prekidom veze, a to obično primjenjuju oni koji se ne mogu prisiliti otvoreno reći sve što im smeta, već na ovaj posredan način žele izaći iz veze i prekinuti sve kontakte s partnericom. 

I da, za kraj, ima onih koji stvarno jesu jednostavno takvi ... no, o njima se to zna i svaka žena koja uđe u vezu s takvim muškarcem mora biti svjesna da će, prije ili kasnije, doći do nevjere. Možda bi pripazili kad bi znali da nevjera može ubiti muškarce, no očito im to još nitko nije rekao. 

Kao ni to da žene varaju pametnije od muškaraca, no to je priča za neki drugi članak.

05.06.2014. 21:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh