« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Što muškarce neodoljivo privlači kod žena?

Muškarci imaju neke svoje kriterije koji nisu uvijek niti previše jasni, a još manje logični, no neke stvari pale kod svih

Mali trikovi koje svaka žena treba znati
Mali trikovi koje svaka žena treba znati (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

Muškarci su ponekad kao djeca, kažu žene, i privlače ih blještave stvari poput besprijekorno sređenih žena, no ima tu puno više elemenata privlačnosti od površinskog sjaja.

Tako, primjerice, nema tog muškarca koji neće biti privučen ženi koja će zadržati kontakt očima samo par sekundi duže nego što je to normalno. Jednako tako, privući će ih žene koje se smiju od srca, ne pazeći pritom na izgled i držanje, a pramen kose koji je pao preko očiju treba također ostati tamo barem petnaestak sekundi, to muškarce podsjeća na scene iz filmova i jako im je privlačno.

Naime, na taj se način otkrivate u pravom svjetlu, što je muškarcima i više nego zanimlijvo. Ako još uz to strastveno pričate o onome što radite, zainteresiranost će samo još više rasti. Muškarci jednostavno obožavaju spontane, simpatične i opuštene žene.

Glumatanje odgovara samo nekim muškarcima, i to najčešće onima koji su i sami takvi, a njih u svakom slučaju vrijedi izbjegavati. Zato će otvorena djevojka koja mirno naruči rundu za društvo biti itekako zapažena, i to ne samo zbog besplatnog pića.

Ako nakon svega što se dogodilo na spoju žena predloži što bi se moglo raditi na sljedećem i gdje, muškarac je jednostavno pometen s nogu i možete mu raditi što god želite, tako da vam neće ni zamjeriti kad mu diskretno date do znanja da je tema razgovora dosadna i želite je hitno promijeniti.

12.03.2014. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    13.03.2014. 09:20
    pička
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh