« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
LOOL

Kako izgleda idealan dan jednog muškarca

Tri i pol sata rada i četiri sata seksa san je svakog muškarca koji bi tako mogli provesti cijeli život, pokazalo je istraživanje

Muškarci bi najviše - seksa :)
Muškarci bi najviše - seksa :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

snovi

,

idealan dan

Kako bi izgledao radni dan prosječnog muškarca kad bi mogao ispuniti svoje snove? Naravno da je napravljeno istraživanje na tu temu i naravno da su rezultati više nego zanimljivi.

Ako ste sumnjali, nemojte - muškarci bi se najviše seksali, i to dobra četiri sata, po mogućnosti. Uz to bi i radili štogod, tek toliko da se ne osjećaju beskorisno (a i da imaju gdje popiti kavu i otračati jučerašnju tekmu), cijela tri i pol sata.

Na žalost frendova koji vjeruju da će cijeli život tulumariti zajedno do besvijesti, oni su ipak na trećem mjestu s potrošnjom od tri sata dnevno - seks i lova ipak idu ispred.

Ostatak vremena utrošili bi na ostale korisne aktivnosti za čovječanstvo u cjelini - ležanje u krevetu, gledanje televizije i spavanje, dok bi klopa i cuga uzeli dobra dva sata dnevno. 

Inače, preko polovice muškaraca ispod 34 godine starosti prilično je opterećeno planiranjem svog slobodnog vremena kako ne bi propustili nešto važno, pa je čak 70 posto njih spremno smanjiti broj prijatelja s kojima se druže kako bi im ostalo više vremena za neke aktivnosti koje su im važnije.

Frendovi do groba? Da, ali tek nakon komada i love, ukratko ...

17.03.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh