« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Golf 7 Variant - novo ruho starog karavana

Novi Volkswagenov karavan pokazuje kako praktičnost može biti lijepa, a starta cijenom od 131.261 kuna

Prepoznatljive linije u novom ruhu
Prepoznatljive linije u novom ruhu (Arhiva)
Više o

cijena

,

prezentacija

,

Golf 7 Variant

Volkswagen na hrvatsko tržište lansira novi Golf Variant, popularan karavan koji je duži, širi, niži i sportskiji nego ikad. Posebno se ističe skladnim dizajnerskim linijama koji ovaj karavan čine privlačnom cjelinom.

Imali smo priliku voziti ga na hrvatskoj novinarskoj prezentaciji u Baranji, a s njime smo došli iz Zagreba u istraživanje ljepote Kopačkog rita, a usput smo i bili u berbi grožđa u Kneževim vingoradima, jer trebalo je ubrano grožđe odmah odvesti u drobilicu i prešu, a za taj posao idealan je novi Golf Variant, karavan s ogromnim prtljažnikom.

Peta generacija Golf Varianta stigla je na naše tržište. Novi je Golf Variant nastao na osnovi sedme generacije Golfa, a na tržištu mora nastaviti uspjeh prethodne četiri generacije ovog kompaktnog karavana koji su u proteklih 20 godina prodani u 1,82 milijuna primjeraka.

Tržišni segment karavana u Europi je znatno veći nego na hrvatskom tržištu, ali vjerujemo kako će i naši kupci (ne samo flotni) uvidjeti prednosti ovog karoserijskog oblika vozila.

U ovom segmentu je na naše tržište već stigla i Toyota Auris Sports Tourer, a očekujemo i Hondu Civic, tako da će konkurencija biti opaka.

Detaljnije pročitajte na portalu Automania.hr

24.09.2013. 17:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh