« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SEKSI SRIJEDA

Stjuardese u Fly! Baru izgubile kontrolu

POGLEDAJTE GALERIJU - Fly! stjuardese su se otele kontroli na još jednom Descontrole partyju

Fly! Bar
Fly! Bar (Fly! srijeda)
Više o

Fly! bar

,

party

,

specijalne jedinice

,

Zemlja iz svemira

Kad već pomislite da ste sve vidjeli, dogodi se party srijedom u Fly! Baru na kojem su Fly! Honeyz pokazale kako su rođene za iznenađenja. Da, ponovno su se otele kontroli na još jednom Descontrole partyju. Svi se još uvijek sjećamo prošloga, kada su nesebično nudile dijelove svoga tijela posjetiteljima Fly!-a te im na taj način omogućile da postanu pobjednici natjecanja u seksi ispijanju shootersa.

No, ovaj put pokazale su i više kože i više gipkosti, a posebice više domišljatosti u pretvaranju svoga tijela u mekani i zamamni komadić namještaja s kojeg će ljuti alkohol samo kliznuti niz grlo. Šank je u srijedu u Fly!-u više bio krevet, nego mjesto gdje se inače poslužuje cuga. Naime, tamo su svoje mjesto za sjedenje i uživanje u shootersima pronašle seksi stjuardese čije je seksipilno tijelo nježno obavijalo Victoria's Secret rublje.

Kao da to nije bilo dovoljno da opiju sve prisutne, cure su još provocirale posjetitelje da se upuste u avanturu lova na litre besplatnih koktela. Vjerujte nam, natjecatelja nije manjkalo, kao što nije manjkalo ni ekipe na plesnom podiju koja se ludo zabavila uz latino ritmove koje je samo za njih ponovno 'skuhao' legendarni DJ Makro Polo.

21.10.2010. 14:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh