« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
STVARNO?

Spava li vam draga dobro? Ako ne, imate problem ...

Istraživanje je pokazalo da supruge koje imaju problema sa snom sutradan imaju više „negativnih interakcija" sa svojim supruzima a manje onih pozitivnih

Neka draga mirno spava
Neka draga mirno spava (Shutterstock)
Više o

žene

,

spavanje

,

san

,

dobar san

Muškarci čije supruge imaju problema sa spavanjem imaju veliku šansu za - razvod, pokazalo je zanimljivo istraživanje koje je zaključili i da obrnuto - ne vrijedi.

Ukratko, kvaliteta sna žene ima izravan i velik utjecaj na bračnu sreću, jer žene koje loše spavaju drugoga dana imaju više loših interakcija sa suprugom i bitno, bitno manje onih pozitivnih.

Naime, problemi sa snom u žena utječu kako na njihovo, tako i na dobro funkcioniranje njihovih supruga sljedeći dan. Preciznije, žene koje teško navečer zaspe sljedeći dan imaju više poteškoća sa održavanjem dobrog odnosa u vezi, a isto osjećaju i njihovi muževi, kažu istraživači

Upravo kvaliteta sna utječe na kvalitetu bračnog odnosa dan poslije, a ne obrnuto, da kvaliteta odnosa utječe na san, kako se do sada mislilo.

Vjerovali ili ne, muškarci su redovito prijavljivali bolje bračne odnose u danu nakon što nisu spavali dobro ili ako su spavali kraće nego obično.

Ipak, dokazano je i da su žene koje su sretne u braku imale puno bolji san, pa onda, dečki, znate što vam je raditi ...

22.03.2016. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh