« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
ZANIMLJIVO

Smršavite dvostruko brže dvodnevnom dijetom

Držanje stroge dijete samo dva dana u tjednu je učinkovitije od stalnog brojanja kalorija, tvrde znanstvenici koji za to imaju i dokaze

Učinkovito, vrlo učinkovito
Učinkovito, vrlo učinkovito (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

najbolja dijeta

,

dvodnevna dijeta

Držanje stroge dijete samo dva dana u tjednu učinkovitije nego da stalno brojite kalorije, tvrde znanstvenici kojikao podlogu za svoje tvrdnje imaju uspješno istraživanje provedeno u Sveučilišnoj bolnici u Manchesteru

Skidanje kilograma i održavanje težine spadaju među najteže stvari na svijetu, to će vam reći svaka osoba koja je barem jednom u životu to pokušala, no britanski znanstvenici predlažu ovaj, prilično revolucionaran način mršavljenja.

>> Isprekidanim gladovanjem do vitke linije  - dijeta 5/2 >>

Rezultati su pokazali da je to daleko učinkovitiji način skidanja kilograma, a žene koje su jele nemasno meso, povrće i voće samo dva dana u tjednu skidale dvostruko više kilograma od onih koje su bile stalno na dijeti.

>> Dvodnevna dijeta smanjuje rizik od raka dojke >>

U istraživanju su žene podijelili u tri grupe, od kojih su dvije provodile dijetu dva dana u tjednu, jedne s kalorijskim limitom, druge bez, dok je treća bila stalno na dijeti. Nakon tri mjeseca žene iz prve dvije grupe skinule su dvostruko više kilograma od onih iz treće.

Zaključak stručnjaka jej jednostava - učinak dvodnevne dijete prenosi se na ostale dane u tjednu i na taj način počinjete i tih pet dana jesti zdravije i manje.

>> Trikovi za koje nečete vjerovati da pospješuju mršavljenje >>

Stoga, isprobajte!

02.06.2015. 16:14:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh