« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Trikovi o dijetama koje treba naučiti od muškaraca

Ako ste ikad bili na dijeti sa svojim dečkom onda ste sigurno bili frustrirani što on puno lakše gubi kile

Dečkima to ide lakše ...
Dečkima to ide lakše ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

mršavljenje

,

muškarci

Muškarci obično mršave lakše od žena, a razloga ima više - prvi i osnovni je da imaju više mišića, pa gube više kalorija u mirovanju, no osim toga ima još par trikova koje bi žene mogle baš i primjeniti ...

Činjenica je da većina muškaraca nema pritisak da moraju izgledati kao Channing Tatum, dok žene redom žele izgledati kao model sa svjetske piste. Muškarci si postavljaju manje ciljeve i zbog toga su zadovoljniji. 

Dečki se vole međusobno natjecati. Dovoljno je da se u teretani pojavi lik koji može dignuti nekoliko kila više od njih i već su pripravni za borbu dokgod i njima to ne uspije. 

Muškarci će iz prehrane izbaciti svoju omiljenu prehrambenu namirnicu koja deblja, ali će joj naći manje ukusnu zamjenu. Zbog toga će jesti manje i rezultati će ubrzo biti vidljivi. Žene su već odavno izbacile hrpu namirnica iz svoje prehrane i previše su rigorozne jer izbacuju sve u čemu uživaju pa onda i češće odustanu od dijete. 

Kad dečki žele doći u formu, imaju stopostotnu potporu svojih boljih polovica. S druge strane, dečki baš i nisu najbolja potpora svojim curama i ne trude se pomoći im koliko se one trude pomoći njima.

02.06.2015. 14:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh