« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Škoda Kodiaq - novi češki SUV

Snažan kao medvjed: veliki Škodin SUV zove se Kodiaq, a dolazi krajem 2016 i mora se priznati da su karakteristike takve da se jedva čeka predstavljanje

Veliki SUV dobio je i odgovarajuće ime
Veliki SUV dobio je i odgovarajuće ime (Automania)
Više o

Škoda Kodiaq

Veličina, snaga i visok nivo terenske kompetencije - medvjed po kojemu se zove i Škoda Kodiaq imaju zajedničke crte karaktera.

Novi Škodin SUV, dugačak 4,70 m, može povesti do sedam osoba i snažno se probiti i na cestama izvan urbanog područja. Skrivena snaga zvijeri može se pronaći i u dizajnu Škoda Kodiaqa - njegove markantne, mišićave linije donose dinamiku, robusnost i izraženu sigurnost.

Obitelj je još jedna paralela između medvjeda kodijaka i novog Škoda Kodiaqa. Visine do tri metra i težine od oko 400 kilograma kod mužjaka kodijaci su jedna od najvećih i najsnažnijih vrsta medvjeda. Pritom oni - suprotno nekim drugim vrstama medvjeda - žive u miru i socijalizirani su:

Uvijek dolaze u skupinama sličnim obiteljima, razmjenjuju iskustva ili se igraju jedni s drugima. Neki kodijaci dijele najbolja mjesta za lov na losose. Pritom te pametne životinje  - prema geslu „Simply Clever" - razvijaju trikove i tehnike, slično mnogim rješenjima upravljačkih elemenata ŠKODA automobila.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.05.2016. 11:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh