« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
SVIRKE

Sjajan produženi vikend u Sirupu

Uobičajeno dobar program s gostovanjima sjajne ekipe iz cijelog svijeta i ovoga vikenda u Sirupu

Fotografija vijesti
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

Ekstrakt

,

Electric Avenue

,

Sirup Live

četvrtak, 28.04.2011.

SIRUP LIVE No 4 - Pure Jam

Još jedan četvrtak u Sirupu uz LIVE, program koji je zbog svoje kvalitete i inovativnosti s mjesečne prešao na tjednu bazu. Ovaj put bez gosta, ali s ekipom od 10 glazbenika, pružit će vam priliku da vidite kako izgleda kad se muzika stvara uživo pred vama. Iako će biti puno glazbenika, ovaj LIVE zamišljen je kao veliki JAM pa tako svi Vi koji mislite da bi svojim glazbenim znanjem mogli uskočiti i zajammati s nama, slobodno ponesite svoje instrumente i vidimo se u Sirupu... Its JAM time :)

Upad 25kn ili 40 kn sa BEAT BUSTERS ˝Less then a Minute˝ Remix CD

Dođite i doživite Sirup LIVE !!

petak, 29.04.2011.

EKSTRAKT with Luke Hess live PA/Echocord/Detroit/USA

Ekstrakt će, u svom travanjskom izdanju ponovno ugostiti Luke Hessa,što se nestrpljivo očekivalo nakon njegovog zadnjeg nastupa u Zagrebu, kad je prezentirao svoj prvi studijski album 'Light in the Dark'. U međuvremenu je otvorio vlastiti label 'Deeplabs' preko kojeg komunicira svoju viziju deep techna iz Detroita. Od ostalih novijih izdanja posebno bi izdvojili ono na Planet E diskografskoj kući, kao i nastavak svoje suradnje s underground ikonom Omar S-om.

Sve što je radio u protekle dvije godine moći ćete čuti isključivo na Ekstraktu jer Luke samo za ovaj nastup priprema vrlo poseban live PA act.

Pored Luke Hessa nastupit će i Marko Furstenberg iz Leipziga, koji također sprema live nastup. Marko do danas ima dvadesetak izdanja, a ploča koju je 2008. snimio za Echochord osigurala mu je mjesto u samom vrhu europske dub techno scene. Live actom koji ćemo slušati na ovom Ekstraktu prezentirat će svoje novije radove, koji su plesnijeg i dinamičnijeg karaktera, ali i dalje sadrže deep techno drive po kojem je Marko poznat.

Ekstraktovi domaćini ovaj su put Ganik i Mimi.

ulaz: 40kn prije 00h, 60kn nakon

happy hours 23-01h

 

subota, 30.04.2011.

Electric Avenue 1st anniversary with

Krafty Kuts/Against The Grain, Finger Lickin/UK

Na prvu godišnjicu programa Electric Avenue u Zagreb nam ponovno stiže ikona londonskog breakbeata, Krafty Kuts. Pravim imenom Martin Reeves, jedan je od najznačajnijih britanskih breakbeat DJ-a i producenata današnjice. Glazbom se bavi od ranih '90-ih, a u zadnjih 20 godina gostovao je na gotovo svim važnijim eventima diljem svijeta, uključujući. Također je redovit gost BBC-evih glazbenih emisija kao što su Essential Mix, Annie Mac Show i Annie Nightingale Show.

Prvi službeni album, Tricka Technology, izdaje 2003. godine u suradnji sa jednako talentiranim A. Skillzom. A prvi samostalni album, Freakshow, izlazi mu 2006. godine i na njemu se pojavljuje njegov najveći hit Bass Phenomenon sa Tim Deluxe-om. Tijekom svoje karijere surađuje sa glazbenim legendama kao što su Kurtis Blow, Dynamite MC, Scratch Perverts, Skool Of Thought te grupom Freestylers koja 2005. potpisuje za njegov Against the Grain Records.

Krajem 2010. sa svojim prijateljem pokreće novu izdavačku kuću Instant Vibes za koju će uskoro izaći njegov drugi samostalni album. Krafty Kuts poznat je i po remixevima za mnoge glazbene velikane kao što su Fatboy Slim, Afrika Bambaata, Eric B & Rakim, Jurassic 5 i Dead Prez.

Uz Kraftya, rođendan Electric Avenuea uveličat će osječki DJ Pips, Zmayo iz Pistolero crewa te dvojac InUrFace (Arian Vuica i David Tešić). Ulaznice se nalaze u pretprodaji u Dirty Old Shopu i Prostoru po cijeni od 40kn, a na dan će ista stajati 50kn prije 00h, odnosno 60kn nakon.

27.04.2011. 08:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh