« Clubbing
objavljeno prije 10 godina
CLUBBING

Sirup otvara vrata 2. rujna

Pod sloganom Sirup 4.0: ''Babylon is burning'' klub na Donjim Sveticama ulazi u svoju četvrtu sezonu plesa

Sirup ulazi u četvrtu sezonu postojanja
Više o

Sirup

,

nova sezona

,

Babylon is burning

,

Sirup 4.0

Klub Sirup, kao i protekle tri godine, kreće s radom otprilike u isto doba kad se i život počinje vraćati u grad Zagreb. Na startu još jedne jesensko-zimske klupske sezone, kad su dojmovi s ljetnih tuluma još svježi, kako na Sirup Nation festival u Puli, tako i na ostale destinacije duž naše obale, ekipa iz Sirupa sa svojim vanjskim suradnicima, inozemnim i domaćim DJ crewovima, pripremila je još jednu rasplesanu jesen.

U sezonu klub ulazi pod sloganom ''Sirup 4.0: Babylon is burning''. Parola preuzeta iz rastafarijanske kulture možda je aktualnija no ikad, jer nas mediji bombardiraju crnim informacijama o građanskim ratovima u arapskim zemljama, pokoljima u nordijskim, bankrotima u prekooceanskim, novim krizama i recesijama od kojih nas boli glava na svakodnevnoj bazi. U takvom ozračju zabave su zato uvijek bile idealni ispušni ventili, period tijekom kojeg možemo zaboraviti na vanjski svijet i prepustiti se ritmu, plesu i igri svjetla i zvuka koje nam pruža disko klub. Jedno od takvih mjesta je i Sirup, sa svojom, sad već prepoznatljivom vibrom, koja vam daje svega nekoliko minuta, koliko vam je potrebno da prođete ulazni tunel i uđete iz vanjske u Sirupovu dimenziju.

Program će i ove sezone uređivati kombinirano menadžment kluba i domaće ekipe kao što su Protokol, Ekstrakt, Chew The Fat, Reform, CFSN, Revolver i drugi. Klub će, kao i dosad, ugostiti neke od svojih godišnjih stranih rezidenta poput Jimpstera, Chrisa Duckenfielda, Andrewa Weatheralla ili Steffi, a na popisu ovogodišnjih gostovanja naći će se i Tale Of Us, Valentino Kanzyani, Michel Cleis, Doc Martin, Daniel Bell i drugi.

Vikend otvorenja, 02. i 03. rujan, proći će u znaku ''old school - new school'' postrojenja. U peatk će tako nastupiti legende domaće DJ scene Mr DJ Dario i Alen Sforzina, dok će se u subotu plesati uz Ewoxa, Mixella i Marmata na donjem, odnosno Sergeja, Pytzeka i Arszenika na gornjem flooru.

30.08.2011. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh