« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
VIKEND

SHIFT s Daniel Bellom, Frajman i LET-ovac Boo Dale u Sirupu

SHIFT je tipka koja se na standardnoj QWERTY tipkovnici nalazi na početku i kraju četvrtog reda tipki

SHIFT petkom u Sirupu
SHIFT petkom u Sirupu (Sirup)
Više o

vikend

,

Boo Dale

,

Sirup

,

program

,

Frajman

,

Sergej Snooze

,

Daniel Bell

,

Tresor

Petak, 30.11.2012.

SHIFT w/Daniel Bell/Tresor, Accelerate/US-DE

SHIFT je tipka koja se na standardnoj QWERTY tipkovnici nalazi na početku i kraju četvrtog reda tipki, a pritiskom na nju uglavnom mijenjamo značenje alfanumeričkih znakova koje upotrebljavamo u pisanju.

Na sličan način na koji služi na tipkovnici, SHIFT će, kao nova klupska večer u Sirupu, donijeti nešto drukčiju formu moderne techno glazbe, koju smo kolokvijalno nazvali "contemporary techno", a njegovi protagonisti i domaćini bit će FM i Nox. Contemporary ili suvremena techno glazba znači da će gosti ove večeri predstaviti techno u širem smislu, za sve njegove ljubitelje koji su spremni otvoriti svoje umove takvoj glazbenoj selekciji, a sama činjenica da su prva četiri potvrđena gosta SHIFT-a Daniel Bell, Patrik Skoog te Siniša Tamamović i Mladen Tomić, dovoljno govori o glazbenoj širini ove večeri, iako je, prije svega, predstavljamo kao techno clubbing.

Daniel Bell spada među one koje nazivamo igračima iz sjene, ali i techno nomadima koji ne prezaju pred tim da se presale preko bare kako bi nastavili živjeti svoj san. A taj san traje već više od 20 godina i proteže se preko SAD-a, Kanade i Njemačke. Već je 1991. u Detroitu radio s Ritchiem Hawtinom i Johnom Aquavivom, a autor je jednog od techno evergreena "Losing Control" iz 1994.

Na svakom će SHIFT-u, osim pomno selektiranih gostiju, nastupiti i domaćini FM i Nox. FM je mnogima poznat kroz projekt How Convinient i izdanja za Bondage i Home Made, dok je Nox prije svega poznat kao zagriženi partijaner i ljubitelj DJ setova koji um odvode daleko u bespuća ritma i melodije.

Ulaz na SHIFT je 50kn uz Sirupove popust eod 23 do 01h

Subota, 01.12.2012.

Boo Dale, Frajman, Sergej Snooze

Blagdanski prosinac otvaraju Boo Dale, Frajman i Sergej Snooze. Rezidencijalnom tandemu Frajmanu i Sergeju ove će se subote pridružiti i Boo Dale, karizmatični Riječanin, inače gitarist Leta 3...

Dražen Baljak, poznatiji kao Boo Dale, posljednjih se godina nametnuo kao jedan od ključnih ljudi riječke urbane glazbene scene. Od 1998. gitarist je grupe Let 3, glavni je glazbeni selektor Hartera Festivala i programski koordinator Carnival DJ Sessiona, koji je naslijedio poznati serijal karnevalskih partyja. Draženova glazbena karijera počela je još 1993. kad je osnovan bend Unlogic Skill, vrlo progresivan projekt za to vrijeme, koji je spajao punk, metal, hc i hip hop zvuk puno prije nego što je ta fuzija postala planetarno popularna.

Bend je izdao dva albuma za Dancing Bear, nakon čega se raspao te Dražena odveo u smjeru Leta 3 i DJ karijere. Prvu ploču kupio je 2001., a prve godine obilježile su mu svirke u tandemu s DJ Fryerom te potom u kolektivu Body Jack (s Fryerom, Arszenikom, Amorom i Wanom). Uređivao je i vodio istiomenu radio emisiju na bivšem riječkom SVID radiju. U projektu Hartera Festivala sudjeluje od njegovog prvog izdanja, kao rezident DJ te glavni glazbeni selektor/booker. S Letom 3 nastupao je diljem Europe, osvojio brojne glazbene nagrade, a samostalna DJ karijera također mu je u uzlaznoj putanji. Nastupa po klubovima i festivalima cijele regije, iako mu se bookinzi često preklapaju s bendovskim gažama...

Ulaz na ovaj atraktivni trojac iznosit će 30kn uz Sirupove popuste od 23 do 01

27.11.2012. 18:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh