« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
#SEATseekingName

Seat Tarraco - SUV kojem su ime izabrali Seatovi fanovi

Ime Tarraco kao i ostala tri prijedloga koja su došla do finala u skladu su s vrijednostima marke Seat te savršeno opisuju osobnost novog modela

Novi SUV nazvali su - fanovi
Novi SUV nazvali su - fanovi (Automania)
Više o

SUV

,

#SEATseekingName

,

Seat Tarraco

Seat Tarraco - to će biti naziv trećeg, velikog SUV vozila ove marke. U završnoj fazi inicijative #SEATseekingName sudjelovalo je 146.124 ljudi iz 134 države, te je odlučeno da će ime novog SUV modela marke SEAT biti Tarraco.

Ime Tarraco osvojilo je 51.903 (35,52 %) valjana glasa, a slijede ga ime Avila koje su podržala 41.993 (28,74 %) sudionika, zatim ime Aranda koje je zauzelo treće mjesto s 39.321 (26,91 %) glasom i ime Alboran s 12.907 (8,83 %) glasova.

Rezultate glasovanja potvrdila je i tvrtka EY. Ime Tarraco kao i ostala tri prijedloga koja su došla do finala u skladu su s vrijednostima marke Seat te savršeno opisuju osobnost novog modela.

Današnji moderni naziv grada je Tarragona, a kao najstarije rimsko naselje na Pirenejskom poluotoku ovaj je grad bio jedna od većih metropola u Španjolskoj za vrijeme Rimskog carstva. Ovaj mediteranski grad odiše kulturnom baštinom, mladošću, poviješću i arhitekturom, a to su vrijednosti s kojima se poistovjećuje marka Seat i koje prenosi na svoja vozila.

Više detalja o ovom zanimljivom modelu pročitajte na portalu Automania.hr

20.02.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh