« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NOVITETI

Seat Leon CUPRA 290 - sjajan model

Seat Leon CUPRA 290 sada s još više snage: savršeni sportski automobil za svaki dan

Seat Leon CUPRA 290
Seat Leon CUPRA 290 (Automania)
Više o

Seat Leon CUPRA 290

Seat CUPRA 290 savršeni je automobil za uživanje u dinamičnom stilu života. Vrhunska verzija iz Leonovog portfelja - CUPRA 290 - sada posjeduje maksimalnu snagu od 213 kW / 290 KS i na taj način skrbi za izvrsne performanse povezane s odličnom učinkovitošću.

Izvanredan dizajn, individualizirane opcije glede opreme i izvrsna kvaliteta daljnji su faktori zbog kojih je Leon CUPRA istinski poseban automobil. A u pravoj maniri tvrtke Seat jamči se, naravno, za izvrstan omjer uloženog i dobivenog. Seat Leon CUPRA omiljen je kako među novinarima tako i među kupcima, i to kao Sport Coupé, vozilo s petorim vratima te kao Sport Tourer.

U stručnim medijima diljem Europe CUPRA je odmah postao stalnim pobjednikom u usporednim testovima; njegovi vlasnici obožavaju njegov dizajn i ponašanje na cesti. Novi Leon ST CUPRA tome dodaje još jednu dimenziju - prostranost karavana.

Za posao i obitelj, za sport i hobije - zahvaljujući svojoj raznolikosti i maksimalnim utovarnim prostorom od 1470 litara, Leon ST CUPRA savršeni je sportski automobil za bilo koji aspekt života. Opsežni paket vrhunske tehnologije jamči iznimne performanse novoga Leona ST CUPRA.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

03.12.2015. 12:12:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh