« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
UMAG

San Pellegrino upotpunio satnicu festivala

Početak programa oba dana predviđen je već u 18h warm-up dj setovima koji se nastavljaju u živu svirku te nastupe glavnih zvijezda

Dimitri from Paris prvi puta u Hrvatskoj
Više o

San Pellegrino Beach Festival

,

Dimitri from Paris

,

Jamie Lewis

Plaža San Pellegrino slikovito je mjesto smješteno između šume i mora, idelano za intimnu atmosferu koju organizatori žele stvoriti ovim prvim open air festivalom u Umagu. Početak programa oba dana predviđen je već u 18h warm-up dj setovima koji se nastavljaju u živu svirku te nastupe glavnih zvijezda kao što je dugoočekivani premijerni dolazak legendarnog Dimitri from Parisa i najpoznatijeg švicarskog Dja, producenta i remixera Jamie Lewisa.

Odličan zvuk očekuje se i od britanskog ubojitog soul & funk dueta Smoove + Turrell kao i od fenomenalnog TimeWarp inc. koji broje pet članova i koji svojim live house i breakbeat nastupom namjeravaju upotpuniti ovaj događaj.

Dogo Argentino iz Osijeka još su brojniji band od 12 ljudi objedinjenih u live performere disco-funky housea, a uz zvukove saksofona, perkusija, truba i pratećih vokala interakcije s publikom neće manjkati. Uz ove vrhunske glazbenike nastupaju mlade nade svjetske scene kao i one već ustaljene i dobro poznate: Aldo Moro, Bad Monkeys, Joey Chicago, DJ Umbo, DJ Pips, DJ Ello i Funky Destination, te neizostavni glazbeni virtuoz i saksofonist, "the soulman" Jakša Jordes.

Prvi dan bogatoj listi pridružuje se belgijski majstor breakbeata i funka Zamali koji je umiksavanjem vrućeg brazilskog ritma u svoje setove pogodan za ljetne festivale poput San Pellegrina dok će drugi dan E-Base biti odgovoran za vrućinu svojom prepoznatljivom house izvedbom.

Nakon što završi službeni glazbeni dio oba dana u 6h ujutro festival se pretvara u chill out oazu kupanja, sunčanja i opuštanja uz druženje i bossa nova glazbu. Cjelokupan program festivala osmišljen je prema željama posjetitelja i više od toga teško se može i zamisliti. Ulaznice za ovu umašku bajku možete kupiti u sustavu Eventima.

31.07.2011. 09:35:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh