« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
MRCINE

Rimac Concept_S

Rimac Concept_S: svjetska senzacija o kojoj cijeli svijet priča od izlaganja na Ženevskom sajmu automobila, sada i na Velesajmu

Rimac Concept_s na Zagreb AutoShowu
Rimac Concept_s na Zagreb AutoShowu (Automania)
Više o

Rimac Concept_S

Ove godine imali smo prvi puta u povijesti premijeru hrvatskog automobila na Salonu automobila u Ženevi. Na autosalonu u Ženevi svi su hrvatski građani, ali i veliki dio svijeta, s velikim nestrpljenjem iščekivali predstavljanje naše tvrtke Rimac Automobili.

Hrvatski proizvođač električnog super automobila konačno je pokazao serijsku verziju Rimac Concept:_One, a još veći interes izazvala je trkaća studija Rimac Concept_S koji je pokazan kao svjetska premijera.

I mjesec dana nakon Ženeve ovo električno čudo ima svoju hrvatsku premijeru na Zagreb Auto Showu. Sada je svim posjetiteljima jasno kako se radi o prvoklasnoj svjetskoj senzaciji. Mala Hrvatska ima najbrži električni sportski automobil, ruku dijela mladog poduzetnika Mate Rimca.

To je uvjerljivo najatraktivniji izložbeni primjerak na Zagreb Auto Showu i neosporan najveći  hit u cijelom svijetu.

Rimac Concept_S predstavlja trkaći automobil opremljen R-AWTV_S sustavom te donosi naglašeni aerodinamičan paket koji omogućava downforce veći od 30 posto, te osigurava fenomenalan grip.

Sve o Concept_S mrcini pročitajte na portalu Automania.hr

10.04.2016. 16:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh