« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina
NOVOSTI

Renault na Salonu automobila Pariz 2016

Renault ima najveći izložbeni prostor na Pariškom salonu automobila ukupne površine od 4.000 kvadratnih metara na kojem je za trajanja Salona izložio 34 vozila

Renault u Parizu
Renault u Parizu (Automania)
Više o

Salon automobila u Parizu

,

Renault

Pariški salon automobila oduvijek je bio važno događanje za Renault. Svake dvije godine prikazuju najbolje što imaju te i predstavljaju svoju viziju automobila budućnosti.

Renault ima najveći izložbeni prostor na Pariškom salonu automobila ukupne površine od 4.000 kvadratnih metara na kojem je za trajanja Salona izložio 34 vozila. Svakoga dana posjetitelje čeka 400 zaposlenika. 

Renault organizira posebne dane za posjetitelje na kojima se može saznati sve o napretku na brojnim područjima, uključujući tehnologiju, sport, filmove i glazbu. Svaki posjetitelj ima priliku za otkrivanje jedinstvenog svijeta Renault marke.

Održat će se i dan posvećen dizajnu automobila na kojem će prisustvovati i Laurens van den Acker, viši potpredsjednik odjela za dizajn. Posjetitelji Renaultovog izložbenog prostora moći će se susresti i s članovima ragbijaške momčadi Stade Français Paris, upoznati vozače Formule E iz momčadi Renault e.dams, snimiti selfie s francuskom glumicom Michèle Laroque i plesati u ritmovima glazbe koju će puštati DJ-evi s radiopostaje Radio FG.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.10.2016. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh