« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Renault Kadjar, crossover u C segmentu

Renault Kadjar, Capturov veći brat - potaknut uspjehom Captura, Renault nastavlja ofenzivu na tržište crossovera i predstavlja Kadjar, svoj prvi crossover iz C-segmenta

Kadjar stiže na ljeto
Kadjar stiže na ljeto (Automania)
Više o

Renault Kadjar

,

crossover

Renault Kadjar je Capturov veći brat, kojim Renault nastavlja ofenzivu na tržište crossovera, svoj prvi crossover iz C-segmenta.

Ulaskom na iznimno popularan, brzorastući segment tržišta Renault iskazuje svoje ambicije na međunarodnom tržištu. Prvi primjerci u prodaju će krenuti ovoga ljeta na europskom tržištu te u mnogim afričkim i sredozemnim zemljama, a kasnije i u Kini.

Capturov brat ruši konvencije te na tržište crossovera donosi inovativnost i privlačan izgled.Renault Kadjar ističe se fluidnim, atletskim vanjskim izgledom. Istodobno, upotrijebljeni materijali i pozornost posvećena kvaliteti izrade jamče sportsku i profinjenu unutrašnjost.

Dostupan s pogonom na sve ili samo prednje kotače, Renault Kadjar poziva na pustolovinu, a kompaktnim dimenzijama (4,45 metara duljine i 1,84 metra širine) jamči upravljivost u gradu. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

03.02.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh