« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
CROSSTOWN REBELS

Rebel Rave europska turneja u klubu Sirup

Zagrepčani će imati prilike vidjeti i čuti jednog od najtraženijih house DJ-a današnjice

(Facebook)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

nadzvučni zrakoplov

,

Nokia N-Gage

,

Lanvin

U petak 7. i subotu 8. svibnja u zagrebačkom klubu Sirup gostuje Rebel Rave, europska turneja Crosstown Rebelsa, prestižne londonske izdavačke kuće Damiana Lazarusa.

Kao dio turneje po europskim klubovima, Zagrepčani će imati prilike vidjeti i čuti jednog od najtraženijih house DJ-a današnjice, Setha Troxlera te polovicu kultnog dvojca Peace Division, Clivea Henrya.

Seth Troxler dolazi iz Detroita, kolijeveke plesne glazbe i autoindustrije te predstavlja stjegonošu posljednje generacije vrhunskih glazbenika proizašlih iz ovog grada, iako posljednjih godina sve više obitava u Berlinu, centru svjetske plesne scene, gdje se isprofilirao u jednog od najtraženijih DJ-a današnjice.

Ovaj osebujni mladić velik je obožavatelj kontroverznog glumca Roberta Downeya Jr., kojeg čak naziva svojim najvećim uzorom.  

Clive Henry širem je auditorijumu poznat kao polovica kultnog britanskog house dvojca Peace Division, a posljednjih se godina okrenuo samostalnoj DJ karijeri te postao jedan od zaštitnih znakova kluba DC10 na Ibizi i večeri Circo Loco.

S kolegom Justinom Drakeom iz Peace Divisona odrastao je na hip hopu, electru i synth popu, a pripadnici su zlatne genracije DJ-a i producenata koji su formirali britansku house scenu. Osim gostiju iz Detroita i Londona, u Sirupu će kao podrška nastupiti i Sergej, Arszenik i Renato Mas.

29.04.2010. 14:26:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh