« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana
SAZNAJEMO

Prosinac je u Auto salonu Maritea mjesec darivanja!

Auto Maritea – salon rabljenih vozila s 24-godišnjom tradicijom u prosincu svim kupcima daruje više od Djeda Božićnjaka!

Iskoristite sjajne popuste!
Iskoristite sjajne popuste! (Auto Maritea)
Više o

Auto Maritea

,

rabljeni automobili

,

popusti

Auto salon Maritea jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj za prodaju rabljenih motornih vozila.

Iako na tržištu rabljenih vozila postoji 24 godine, Auto Maritea u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti. Za to su prije svega zaslužni kvaliteta i sigurnost njihovih vozila, kao i broj zadovoljnih kupaca koji raste iz dana u dan.

Kompanija se bavi prodajom, uvozom i otkupom rabljenih automobila. Na lageru uglavnom imaju oko 130 automobila koje, ovisno o kapacitetnim mogućnostima, raspoređuju u svoja dva salona - u Zagrebu i u Splitu. U zagrebačkom je salonu u prosjeku izloženo 40-ak vozila koja se svakodnevno ažuriraju i na Njuškalu.

I dok u salonu s ponosom govore o svojoj dugoj tradiciji, istovremeno ističu da su upravo kvaliteta vozila i susretljivost prema kupcima, ono što ih obilježava.

Posebna je pogodnost i zamjena starog vozila uz mogućnost nadoplate za novo vozilo. Upravo se iz tog razloga mnogi i odlučuju za kupnju novog limenog ljubimca.

Tvrtka trenutno broji 13 zaposlenika, 11 u Zagrebu, 2 u Splitu.

Više o Auto Maritei potražite na njihovoj web stranici http://automaritea.com, Facebooku https://web.facebook.com/automaritea/i Instagramu https://instagram.com/auto_maritea/ili posjetite salon u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 56B i Splitu na adresi Put Sirobuje 16A.

05.12.2017. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh