« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
PARTIJANA

Program otvorenja i prvog vikenda nove sezone Sirupa

Serge, alfa i omega nizozemskog Clone recordsa na otvorenju nove sezone u Sirupu

Sirup kreće u novu sezonu
Sirup kreće u novu sezonu (Arhiva)
Više o

Sirup

,

nova sezona

Nakon prve godine rada na novoj adresi, klub Sirup kreće u novu klupsku sezonu i otvara svoja vrata u utorak 7. listopada i to u preuređenom prostoru - osvježenog ruha i poboljšane infrastrukture!

Glavni gost otvorenja je Serge, kultna figura nizozemske scene, vlasnik još kultnijeg Clone Recordsa...

Serge i Clone spadaju među ključne faktore za razvoj elektronske scene u Nizozemskoj, otprilike kao i primjerice Tresor u Njemačkoj, F Communication u Francuskoj ili Fabric u Engleskoj.

Serge je Clone pokrenuo davne 1993. i do danas ga razvio, kako u izdavaštvu i glazbenu distribuciju, tako i u booking agenciju i glazbenu organizaciju. Svojim inovativnim pristupom prema klasičnom Chicago houseu, Detroit technu, electru i italo-discu, krajem 90-ih razvalio je svijet elektroničke glazbe izdanjima ADULT-a, Aldena Tyrella, Legowelta, Duplexa ili Putsch '79, a postao je i matična kuća Geralda Donalda, lika koji se krije iza projekata Drexciya, Dopplereffekt i Der Zyklus.

Blender@Sirup - otvorenje novog Sirup.Water.Closet floora

Petak, 10.10.2014. 
od 01 do 08 
ulaz: 30kn

Ljubav prema glazbi i entuzijazam koji iz te ljubavi proizlazi najsnažniji je zajednički nazivnik svih sastojaka koje ovoga puta ubacujemo u Blender. Svaki sastojak sluša kako diše globalni zvuk koji ga čini specifičnim, kreirajući ga i korigirajući ga, u Blender ubacuje sebe. Svaki sastojak sluša kako diše drugi sastojak te u Blender ubacuje onaj dio sebe koji ga s drugim sastojcima čini dijelom smislene cjeline, glazbene priče i jedinstvenog iskustva slušatelja/plesača

Subota u Sirupu w/Felver, Jan Kinčl, Iggy Dub, Buraz

Subota, 11.10.2014. 
od 01 do 08 
ulaz: 40kn

Prva radna subota u Sirupu u znaku je provjerenih domaćih DJ snaga, a prema prva dva imena su i svojevrsna repriza lanjskog otvorenja kluba. Marijan Felver i Jan Kinčl Zero, u čije vještine ne sumnjamo, naći će se i ovaj put za Sirupovim pultom na samom startu sezone, a pored njih i uvijek inovativnan i zanimljiv Iggy Dub... Večer otvara tajanstveni Buraz pa ako se još neki pitaju tko se krije iza ovog osebujnog pseudonima, vrijeme je da otkriju...

02.10.2014. 18:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh