« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Privlačan muškarac je ...

Ako mislite da klasični Adonisi savršenih mišića i dalje predstavljaju ideal muške ljepote, malo ste se prevarili, vrijeme se promijenilo

Muškarac neobrijane brade se traži
Muškarac neobrijane brade se traži (Arhiva)
Više o

muškarac

,

privlačnost

,

brada

,

mišići

Privlačan muškarac je, ako vjerujemo reklamama, mišićavi Apolon depiliranog torza, besprijekorno obrijan i sav nekako savršen. Naravno, kad pitate žene, pokazat će vam se potpuno drugačija slika.

>> Kada muškarci gube seksualnu privlačnost >>

Za početak, savršeni mišići više nisu u modi, štoviše, takve želi samo svaka deseta žena, a petina ih tvrdi da su im trbuščići seksi. Znači, dobro građen, ali s par kila viška najtraženiji je od svih.

Zanimljiva informacija je i da je 40 posto žena reklo da njihov muškarac ima savršeno tijelo, baš onakvo kakvo ona najviše voli. Dlakava prsa nekad su bila glavni trend, no ni depilacija nije svim ženama napeta, jer trećina i dalje voli tražiti lančiće po dlakama na prsima.

>> 15 tipova muškaraca koji su privlačni ženama, a da to ni ne znaju >>

Svježe obrijan izgled potpuno je ispao iz mode, jer takve muškarce voli manje od 10 posto žena, a trodnevna brada najveći je hit.

>> Što rade muškarci koji su privlačni ženama >>

Sve u svemu, žene sada razmišljaju slično kao i muškarci - ovi mišićavi i glatki super su za jednu noć, no za brak se traže neobrijani likovi s trbuščićima.

09.12.2014. 20:09:55
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ira
    16.12.2014. 03:12
    Tačno i istinito!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh