« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što rade muškarci koji su privlačni ženama

Muškarci na koje se žene pale - plešu, i to postoje baš određeni plesni koraci koje treba znati, a i oni koje treba izbjegavati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

ples

,

muškarci

,

privlačnost

,

plesni pokreti

Ples je idealan za zavođenje žena, to znamo iz mnogih filmova, a ekipa znanstvenika sa Sveučilišta Northumbria potrudila se saznati koji su to plesni pokreti koje vrijedi znati kako bi se svidjeli ženama (i obrnuto).

Naime, žene vole muškarce koji plešu gornjim dijelom tijela, a kod muškaraca je situacija upravo obrnuta - sviđaju im se žene koje plešu donjim dijelom tijela. Ukratko, muškarci bi se u svom plesu trebali ugledati na Justina Timberlakea i definitivno će biti privlačni ženama. 

Žene, s druge strane, trebaju plesati poput Beyonce i pokretati najviše donji dio tijela. Plesači bilo kojeg spola koji mašu rukama kao ludi ili ih drže uz tijelo smatraju se čudnima, pa takav način plesanja bolje zaobiđite.

Ples oduvijek služi za prilačenje drugog spola, a neki su ga koristili i za plašenje protivnika, a znanstvenici su zaključili da ples donjim dijelom tijela kod žena signalizira plodnost, dok ples gornjim dijelom tijela kod muškaraca pokazuje muškost i snagu.

Eto, znate sve, sad pred ogledalo vježbati plesne pokrete

01.04.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh