« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOOL

Prilično neobične činjenice o normalnim muškarcima

Znate li da je gotovo četvrtina muškaraca koristila korektor kako bi prikrili nesavršenosti na licu? A ima još, pročitajte ... :)

Muškarci stvarno rade svašta
Muškarci stvarno rade svašta (Arhiva)
Više o

muškarci

,

pogrešne činjenice

,

navike

,

masturbiranje

Što je normalno ponašanje uvijek je nezgodno pitanje, pogotovo kad se radi o muško-ženskim odnosima, no Esquire se potrudio dati barem neki smisleni odgovor na to anketom u kojoj su muškarce ispitali o njihovim vjerovanjima, ponašanju i nekim aktivnostima.

Odgovori su više nego zanimljivi, pa tako recimo odgovor o prijateljstvu sa ženama definitivno pobija sve mitove o nemogućnosti muško-ženskog prijateljstva. Naime, 44 posto muškaraca odgovorilo je da ima samo nekoliko ženskih prijatelja, 38 posto tvrdi da im je barem pola prijatelja ženskog spola, a 13 posto je izjavilo da žene čine većinu ili sve njihove prijatelje.

Već smo pisali o šokantnim promjenama u muškim navikama, a i ova je anketa to potvrdila - čak 37 posto muškaraca izjavilo je da ne bi niti malo uživalo u striptiz klubu.

Ne čudi stoga da je jedan posto ispitanika više izjavilo da bi pogledali gole fotke poznate muške osobe kad bi bile javno objavljene na nekom portalu.

Otvorenost i osjećajnost očito su nepovratno ušli u muški svijet, jer je 66 posto ispitanika priznalo da barem jednom dnevno nekome kaže "Volim te". Uz to odlično ide informacija da je 22 posto muškaraca koristilo korektor da prikriju nesavršenosti na licu, a tri posto više njih išlo je na manikuru. 

Za kraj, da znate s kim radite - četvrtina muškaraca priznala je da redovno masturbira na poslu, dok je čak devet posto izjavilo da to nikada nije niti radilo kod kuće. 

26.01.2014. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    26.01.2014. 20:51
    čak 37 posto muškaraca izjavilo je da ne bi niti malo uživalo u striptiz klubu.
    Ovo ste pruzeli iz starog broja Glasa koncila ili Burde
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh