« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Pravi gentleman na prvom spoju - osigurava drugi

Upravo taj prvi zajednički izlazak, može ujedno biti i posljednji zajednički izlazak, a sve ovisi o vašoj prezentaciji kao pravog gentlemana

Pravi gentleman će spoj odraditi savršeno
Pravi gentleman će spoj odraditi savršeno (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

Gentleman

,

gospodin

Prvi date odnosno prvi izlazak, randevu, spojak, sudar, kako god to nazvali zastrašujuć je i pun nervoze koliko za vas toliko i za nju. Jer upravo taj prvi zajednički izlazak, može ujedno biti i posljednji zajednički izlazak, a sve ovisi o vašoj prezentaciji kao pravog gentlemana.

Inače, da ste u potpunosti promašeni slučaj u njezinim očima vjerojatno do tog prvog zajedničkog, nazovimo čak intimnog izlaska ne bi ni došlo. Uglavnom malo planiranja nikad ne škodi (spontani savršeni prvi izlasci s elementima vječne ljubavi na prvi pogled materijali su za romantične komedije).

Opcije

Umjesto da joj ponudite 20 sati, sutra, restoran taj i taj, ponudite joj opcije. Stručnjaci, da stručnjaci za prve izlaske, preporučuju da imate barem tri dana za pripremu prvog izlaska, što znači ako želite izaći nadolazeći vikend, vašoj dami obratite se već u utorak "Si možda slobodna u petak, subotu ili nedjelju?". Vrlo jednostavne opcije bez ikakvih elemenata žurbe.

Lokacija

Birajte pametno. Birajte promišljeno. Svakako lokacija na koju izlazite neka bude bliže njezinoj kući nego vašoj. Pristojno je i dama će se osjećati sigurnije. Mjesto, odnosno tema, odnosno sadržaji za vrijeme izlaska neka budu lagani, zabavni, ali isto tako i prožet aktivnostima. Takva će atmosfera rezultirati s mnoštvo situacija gdje se možete bolje upoznati. Primjerice, krećete s nekom večerom, uglavnom hrana, napunite trbuščiće. Izlazak i šetnja kroz neki kulturni sadržaj, recimo muzej. Nakon toga svakako posjetite neki od barova koji su omiljeni i njoj vama (informaciju do koje ste došli do sada), možda biljar, kuglanje, uglavnom puno mjesta i vremena za razgovor i upoznavanje. Imajte sve planirano u glavu. Prštit ćete od samopouzdanja i organiziranosti.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

01.03.2017. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh