« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
MYTHBUSTERS

Potpuno neistiniti mitovi o muškarcima

O oba spola kruže mitovi i legende koje treba razbiti kako ih ljudi ne bi pretvorili u predrasude i naštetili sebi i drugima

Dosta je mitova o muškarcima pogrešno
Dosta je mitova o muškarcima pogrešno (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

tračanje

,

mitovi

,

razmišljanje o seksu

,

osjećajnost

Muškarci su čudne biljke o kojima, kao uostalom i o ženama, kruže velike količine mitova i legendi koje su potpuno pogrešne i, u konačnici, štetne za odnose u vezama, ako je žena podlegla utjecaju manje obaviještenih prijateljica.

Eto, primjerice, muškaci ne misle stano na seks, štoviše, gotovo polovica njih na seks misli tek nekoliko puta tjedno, a tek malo iznad polovice misli svaki dan. OK, ima i četiri posto čudnovatih koji na to ne misle i po mjesec dana, ali to su stvano rijetke biljke.

Muškarci nisu baš ni šutljivi, već žene imaju taj dojam jer su nešto povučeniji kad se druže s njima. Pogledajte malo par muškaraca na hrpi i vidjet ćete da niti jedan od njih ne šuti, štoviše, ne prestaju cijelo vrijeme. Sve dok ne dođe neka žena ...

Naravno, uz ovaj mit ide i onaj da muškarci ne ogovaraju, što apsolutno nije istina, jer dobar, sočan trač paše jednako i muškom i ženskom uhu.

Osjećaji jednako tresu i muškarce i žene, samo što je dlakaviji spol nešto suzdržaniji u njihovom javnom izražavanju, što ne znači da nemaju bogat unutarnji emotivni život. Kako imaju sreće pa su otporniji na stres, možda se čine bezosjećajnima, no to je jako daleko od istine, kao i mit da se boje obaveze.

Da, boje se u tinejdžerskim godinama, no čim malo odrastu, i njima su obitelj i brak važni jednako kao i ženama. 

Stoga, ne nasjedajte na bajke, dajte im šansu.

02.10.2013. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh