« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
HISTRIONI

Posljednjom izvedbom "Idu svati, mlade ni" završeno 26. histrionsko ljeto

Siniša Popović nagrađen je za ulogu Isljednika u "Berlinskom zidu" Amara Bukvića u režiji Zorana Mužića, a Ankica Dobrić nagrađena je pak za ulogu Anđe u predstavi "Idu svati, mlade ni"

Fotografija vijesti
Više o

Histrioni

,

histrionsko ljeto

Posljednjom ovogodišnjom izvedbom predstave "Idu svati, mlade ni" na zagrebačkoj Opatovini te dodjelom nagrada Najhistrion za 2011. večeras je završeno i 26. histrionsko ljeto, piše Hina.

Siniša Popović nagrađen je za ulogu Isljednika u "Berlinskom zidu" Amara Bukvića u režiji Zorana Mužića, koju su Histrioni premijerno izveli u studenome prošle godine.

Ankica Dobrić nagrađena je pak za ulogu Anđe u predstavi "Idu svati, mlade ni" Nina Škrabea, premijerno izvedenoj u režiji Georgija Para ovoga ljeta na Opatovini.

Nagradu Najhistriona uručili su im zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukićević i ministar kulture Jasen Mesić koji je ujedno i zatvorio 26. histrionsko ljeto i sezonu 20010/2010.

Ovogodišnje 26. zagrebačko histrionsko ljeto počelo je 9. srpnja premijernom izvedbom predstave "Idu svati, mlade ni", u čijem je znaku protekao prvi dio Histrionskog ljeta. Kolovoz na Opatovini obilježila je hit komedija "Lovački rog", premijerno izvedena prošloga ljeta na toj lokaciji.

04.09.2011. 22:09:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    publika
    07.09.2011. 15:19
    V LONČAR JE DOSLJEDNA:::
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh