« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
DOBRA IDEJA

21 predstava na Burzi kazališta

Burza će se sva četiri dana održavati u kazalištu "Mala scena", a u njoj će sudjelovati 14 članica Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina

Mala scena organizria burzu predstava
Više o

Mala scena

,

kazališta

,

Burza neovisnih kazališta

U kazalištu "Mala scena" od 1. do 4. rujna održat će se prva hrvatska kazališna Burza neovisnih kazališta i kazališnih družina iz triju županija u sklopu koje će se izvesti 21 predstava za sve uzraste.

Burza će se sva četiri dana održavati u kazalištu "Mala scena", a u njoj će sudjelovati 14 članica Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina: ActLab, Bacači sjenki, Don Hihot, K.R. Gustl, Lutkarski studio Kvak, Mala scena, Merlin, Moruzgva, Planet Art, Play Drama, Rugantino, Svarog, Tirena te Tvornica lutaka.

U sklopu Burze organizirat će se i okrugli stol s temom: "Zašto surađivati s Mrežom neovisnih kazališta/kazališnih družina?"

Mreža neovisnih kazališta i kazališnih družina osnovana je 2010. unutar Kazališnog epicentra radi poboljšanja kazališne ponude diljem Republike Hrvatske. U nju su se udružila kazališta i kazališne družine koje rade predstave za publiku svih uzrasta.

25.08.2011. 17:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh