« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
PARTIJANJE

Porto Club u Baškoj ponovno otvara vrata

Od 15. lipnja plaža u Baškoj bit će centar zabave cijelog Krka

Porto Club Baška
Porto Club Baška (Porto Club)
Više o

Baška

,

Dino Zoff

Tijekom najtoplija 3 mjeseca u godini, od 15.lipnja do 15.rujna, vodimo vas u avanturu koju ćete pamtiti čitave godine. Porto Club s otoka Krka, jednog od najatrativnijih turističkih odredišta, ljeto 2010.godine odlučio je začiniti nezaboravnim događanjima na predivnoj plaži u Baškoj i svojim gostima prirediti pravu ljetnu avanturu.

Zamislite pješčanu plažu na kojoj vam osoblje kluba donosi osvježavajuća pića, popravlja suncobrane i pušta zabavnu glazbu dok vas more i sunce opuštaju u potpunosti... A zatim počinju pravi zabavni glazbeno-plesački nastupi!

Naš program sastoji se od dva dijela - after beach partya i noćnog show programa, u kojima ćemo vam donijeti pregršt iznenađenja, glazbe, tuluma, dobrog provoda, nagradnih igara, plesa, smijeha i još puno, puno toga.

After beach party 16.30 h - 20 h

Svakog dana tijekom 3 mjeseca, Porto će od 16.30 do 20 sati održavati after beach partyje tijekom kojeg će sve goste kluba i turiste s predivne plaže zabavljati DJ, atraktivne hostese i plesačice.

Voditeljica programa, atraktivna crnkinja, animirat će goste plaže i pozivati ih na druženje, ples, pjevanje te sudjelovanje u nagradnim igrama i tematskim večerima sponzora.

Noćni show program 21 h - 5 h

Tijekom noćnog show programa održat će se više od 70 zabavnih glazbeno-plesačkih nastupa! Gosti će imati prilike uživati na terasi kluba od 21 sat do ponoći, a nakon ponoći do kasnih jutarnjih sati unutar samog kluba.

Vrtlog pop-rock i cubano zvukova

Ponedjeljkom, utorkom i nedjeljom tijekom cijeloga ljeta predstavljamo vam glazbeni band The Secret Company koji će ovoga ljeta osiguravati vrhunske tulume i zabavu za sve goste Porto Cluba.

Ništa lakše za bend koji je do sada odradio više tisuća nastupa, od kojih su najpoznatiji oni u 7 noći i brojnim europskim televizijama...

pop-rock zvukovi ponedjeljkom
hot nights utorkom
cubano, bosanova i evergreen zvukovi nedjeljom
vatrene freestyle plesačice
DJ na plaži
atraktivne voditeljice koje animiraju turiste i hostese

Orijentalno-egzotična srijeda

Srijedom tijekom cijeloga ljeta vodimo vas u svijet orijentalnih zvukova i mističnih ritmova. Poznate trbušne plesačice Habibi svim će turistima začiniti vruće ljetne dane svojim opojnim plesnim koracima i očaravajućom glazbom.

Dobrodošli u svijet Amazonasa petkom  

Petkom dnevni show program preuzima dinamična skupina Amazonas - majstori u umijeću capoeire.

Turisti će imati prilike vidjeti kako capoeira obuhvaća veliki spektar pokreta i akrobacija te kako i oni mogu lako sudjelovati u njoj pjesmom, svirkom ili izvođenjem osnovnih elemenata. Skupina Amazonas dokazat će nam kako u svijetu, Capoeiru vježba veliki broj ljudi u mladoj, srednjoj, ali i starijoj životnoj dobi.

Vrući latino ritmovi subotom

Ne propustite subotnje vruće latino ritmove u koje će vas voditi Damir Horvatinčić i njegova plesna partnerica Ana Lovrić, latino prvaci i natjecatelji poznatog showa „Ples sa zvijezdama"

Kao posebno iznenađenje svim gostima Porto Cluba bit će i dolazak Nicholasa i Ksenije iz Plesnog centra „Zagreb", salsa plesača koji dok plešu, sve prisutne ostavljaju bez daha.

13.06.2010. 23:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh