« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana
MRCINE

Porsche Taycan spektakularno predstavljen

Ova sportska limuzina s četvora vrata objedinjuje jedinstveni paket performansi, povezivosti i praktičnosti u svakodnevici koji su tipični za Porsche

Porsche Taycan
Porsche Taycan (Automania)
Više o

Porsche

,

Porsche Taycan

Sa spektakularnom svjetskom premijerom koja se istovremeno održava na trima kontinentima, Porsche je publici predstavio svoje prvo potpuno električno sportsko vozilo.

„Taycan spaja našu tradiciju i budućnost. On nastavlja ispisivati priču o uspjehu naše marke - marke koja već preko 70 godina fascinira i oduševljava ljude u cijelom svijetu", objašnjava Oliver Blume, predsjednik izvršnog odbora tvrtke Porsche AG, koji je i otvorio svjetsku premijeru u Berlinu: „Ovaj dan obilježava početak jedne nove ere."

Ova sportska limuzina s četvora vrata objedinjuje jedinstveni paket performansi, povezivosti i praktičnosti u svakodnevici koji su tipični za Porsche. Istovremeno, visokomoderne proizvodne metode i karakteristike Taycana u područjima održivosti i digitalizacije postavljaju nova mjerila.

„Za doba elektromobilnosti smo obećali pravog Porschea - fascinantno sportsko vozilo koje ne oduševljava samo u smislu tehnologije i dinamike vožnje, nego koje oduševljava ljude diljem svijeta kao i njegovi legendarni prethodnici. A sada ispunjavamo to obećanje", naglašava Michael Steiner, član uprave tvrtke Porsche AG - Odjel za istraživanje i razvoj.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.09.2019. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh