Metro-portal.hr

objavljeno 08.09.2019. 16:29:00
MRCINE

Porsche Taycan spektakularno predstavljen

Ova sportska limuzina s četvora vrata objedinjuje jedinstveni paket performansi, povezivosti i praktičnosti u svakodnevici koji su tipični za Porsche

Porsche Taycan
Porsche Taycan (Automania)

Sa spektakularnom svjetskom premijerom koja se istovremeno održava na trima kontinentima, Porsche je publici predstavio svoje prvo potpuno električno sportsko vozilo.

„Taycan spaja našu tradiciju i budućnost. On nastavlja ispisivati priču o uspjehu naše marke - marke koja već preko 70 godina fascinira i oduševljava ljude u cijelom svijetu", objašnjava Oliver Blume, predsjednik izvršnog odbora tvrtke Porsche AG, koji je i otvorio svjetsku premijeru u Berlinu: „Ovaj dan obilježava početak jedne nove ere."

Ova sportska limuzina s četvora vrata objedinjuje jedinstveni paket performansi, povezivosti i praktičnosti u svakodnevici koji su tipični za Porsche. Istovremeno, visokomoderne proizvodne metode i karakteristike Taycana u područjima održivosti i digitalizacije postavljaju nova mjerila.

„Za doba elektromobilnosti smo obećali pravog Porschea - fascinantno sportsko vozilo koje ne oduševljava samo u smislu tehnologije i dinamike vožnje, nego koje oduševljava ljude diljem svijeta kao i njegovi legendarni prethodnici. A sada ispunjavamo to obećanje", naglašava Michael Steiner, član uprave tvrtke Porsche AG - Odjel za istraživanje i razvoj.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.09.2019. 16:29:00
http://metro-portal.hr/porsche-taycan-spektakularno-predstavljen/120558/