« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
MOOD ROOT FESTIVAL

Pogledajte kako se partija na Šolti!

Uvala Nečujam idealno je mjesto za sve one koji žele proživjeti duh partijanja devedesetih okruženi predivnom prirodom otoka Šolte

Predivni otok, terapija glazbom i vrhunski komadi... Treba li vam još uvjeravanja?
Predivni otok, terapija glazbom i vrhunski komadi... Treba li vam još uvjeravanja? (Moot Root)
Više o

elektronska glazba

,

glazbeni festival

,

Mood Root

Kao što velika većina ljudi ne zna gotovo ništa o Pagu osim da se tamo nalazi popularna plaža Zrće, tako mnogi ni o Šolti ne znaju puno više od toga da je to otok koji se vidi s čuvene splitske ponistre.

Upravo je to želja da se ispravi ova nepravda bila glavna ideja vodilja mladoj i ambicioznoj ekipi organizatora Mood Root festivala, koji su zanat ispekli uspješno organizirajući Mikleuška open air više od desetljeća.  

Shvatili su kako je skrivena uvala Nečujam na Šolti izvrsno mjesto za vraćanje svih ljubitelja elektronske glazbe u devedesete, vrijeme kada je takva vrsta zabave još mnogima bila egzotična, a specifična bliskost među partijanerima stvarala ugođaj kakav je na današnjim „mainstream" partyjima potpuno nezamisliv.

>>Mood Root predstavlja novi način partijanja na Jadranu>>

Osim partijanja, svi oni koji su se ikada i sami željeli okušati u vještini stvaranja glazbe mogu to iskusiti u Production Workshopu, DJ radionicama koje vode iskusni poznavatelji svih tajne dobri produkcije.

Konačno, nemojte nama vjerovati na riječ - pogledajte fotografije sinoćnjeg partyja u našoj galeriji i na službenim Facebook stranicama festivala i uvjerite se sami!

Cijena smještaja iznosi: 

- 75 kuna za jedan dan

- 200 kuna za tri dana

- 250 kuna za četiri dana

Ulaznice se mogu kupiti putem www.entrio.hr/moodroot , a više informacija na službenoj stranici www.moodroot.com.

29.04.2012. 19:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh