« Clubbing
objavljeno prije 9 godina
FESTIVALI

Počeo treći Suncebeat u Tisnom

Kako kažu naši novinari, kultura dobrog partijanja u od nas civiliziranijem svijetu odavno je prerasla okvire mladenačke dobi

Partijanje bez dobnih ograničenja
Partijanje bez dobnih ograničenja (Arhiva)
Više o

SunceBeat 3

,

Garden Tisno

,

Gavin Kendrick

U srijedu je uz DJ nastupe na Beach stageu počeo i ovogodišnji, treći po redu SnceBeat festival u Gardenu Tisno. Očekuju nas atraktivni live nastupi te prgršt DJ actova, a do sada su nas već odličnim setovima već solidno zagrijali KEV BEADLE u srijedu te GAVIN KENDRICK u četvrtak.

Ovaj festival okuplja publiku najrazličitije dobi pa tako i stariju - zato se vaš izvjestitelj konačno osjeća kao kod kuće. Nerjetko se naiđe i na šezdesetgodišnjake, premda je prosijek dobi oko trideset.

No, to ne znači da je riječ o dosadnom gerijatrijskom festivalu, nego da je i kultura dobrog partijanja u od nas civiliziranijem svijetu odavno prerasla okvire mladenačke dobi.

Od zanimljivijih nastupa sljedećih dana s posebnim nestrpljenjem očekujemo live koncerte AFRICA HI TECH te klupske legende JAZZANOVA, ali i DJ act house superzvijezde DIMITRI FROM PARIS. Kako je bilo, čitajte i gledajte u našim dnevnim izvješćima. 

27.07.2012. 13:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh