« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
COOL

Počeo je Zagreb Auto Week u Arena Centru

Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova

Hostese su, kao i uvijek, divne
Hostese su, kao i uvijek, divne (Automania)
Više o

Arena Centar

,

Zagreb Auto Week

U zagrebačkom Arena Centru na čak 30.000 kvadratnih metara izlagačke površine otvoreno je 25.04.2014. peto izdanje Zagreb Auto Weeka!

Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova. Novi modeli, Mercedes-Benz GLA i C klasa nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a ponajviše ljubitelje ovog premium brenda.

Posjetiteljima je predstavljen i novi Polo Fresh koji odiše jedinstvenim detaljima i unaprijeđenom tehnologijom, dok je Citroënova ekskluzivna DS linija plijenila pozornost svojom atraktivnošću i kreativnim dizajnom.

Nissan je pak predstavio svoj novi i tehnološki napredan Nissan Qashqai koji je oduševio poklonike ove marke. Opel je na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Kao i uvijek, auto kuće posjetiteljima Auto Weeka ponudile su posebne sajamske cijene izloženih vozila.

Sutrašnji dan bit će i više nego poseban! Na etaži -1 Arena Centra održat će se posebno tuning & styling događanje „Not Another Style Event", natjecanje na kojem će posjetitelji moći vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj. No, osim automobila tu će biti i pregršt tuning opreme za limene ljubimce.

Detaljnije pročitajte na portalu Automania.hr

26.04.2014. 13:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh