« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
KONCEPTI

Peugeot Fractal - koncept iz 3D printera

Peugeot Fractal je konceptni automobil budućnosti s inovativnom tehnologijom i-Cockpit - 80 posto dijelova unutrašnjosti izrađeni su 3D printanjem

Peugeot Fractal
Peugeot Fractal (Automania)
Više o

Peugeot i-Cockpit

,

Peugeot Fractal

S više od 1,8 milijuna kupaca osvojenih od predstavljanja modela 208 2012. godine Peugeot i-Cockpit postao je prepoznatljiv znak novijih kreacija Marke. Peugeot je pokazao novu studiju inovativnog koncepta pod nazivom Peugeot Fractal.

Futurističke linije ovog električnog gradskog automobila predstavljaju novu interpretaciju Peugeot i-Cockpita® u kojem je naglasak stavljen na još intuitivniju vožnju.Pogled, dodir, a sada i zvuk uvlače vozača i putnike u jedinstven doživljaj za osjetila, zahvaljujući 9.1-kanalnom zvučnom sustavu koji upotrebljava infrabas zvučnike ugrađene u sva sjedala za dinamičko širenje zvuka.

Brazilski dizajner zvuka Amon Tobin radio je s dizajnerima marke Peugeot na stvaranju identiteta zvuka unutrašnjosti konceptnog automobila i njegovu vanjskom potpisu, koji se razlikuje ovisno o tome ubrzava li, usporava ili održava konstantnu brzinu.

Osmišljen je da upozori pješake i bicikliste, što ga čini savršeno prilagođenim vožnji u gradskom okruženju.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

06.10.2015. 10:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh