« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Nova Toyota Avensis

Nova Toyota Avensis - svojim stilom, novim motorima te inovativnom tehnologijom, novi Avensis svakom će kupcu omogućiti lak izbor.

Nova Toyota Avensis
Nova Toyota Avensis (Automania)
Više o

Toyota Avensis

Dizajniran, razvijen i proizveden u Europi, više od 1.711.800 primjeraka Avensisa kroz četiri generacije pojavilo se na europskim cestama, od lansiranja krajem 1997. godine. Kvaliteta, izdržljivost i pouzdanost oduvijek su bili najveći argumenti za kupnju Avensisa.

Još uvijek aktualni model kontinuirano je visoko pozicioniran u popularnom D-segmentu, a prošle je godine primio najvišu ocjenu u njemačkom J.D. Power Vehicle Ownership Satisfaction - anketi zadovoljstva vlasnika automobila.

Iako je Avensis tradicionalno privlačan fizičkim kupcima i pravnim osobama kao idealno flotno vozilo, ipak su posljednji bez sumnje činili najveću bazu kupaca na europskom tržištu. Novi model, stoga, ima zadatak zadovoljiti sve dosadašnje i nove potrebe poslovnih korisnika, a istovremeno povećati prestiž te ispuniti sve zahtjevnija očekivanja od strane privatnih kupaca za većim luksuzom i udobnošću s dinamičnijim i modernijim izgledom.

Više o novoj Toyoti Avensis pročitajte na portalu Automania.hr

07.10.2015. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh