« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
NOVA KLUPSKA VEČER

Petar Dundov i prijatelji u zagrebačkom Sirupu

Ove subote Petar Dundov u goste dovodi Seraphima Codexa, Novella te varaždinske VJ-e FnF5 - OSVOJITE ULAZNICE

Petar Dundov
Petar Dundov (Sirup)
Više o

Zagreb

,

Sirup

,

isplata dječjeg doplatka

,

Anica Đerđe Dilber

,

opekotine od sunca

,

lijek za opekotine

Zagrebački klub Sirup ove subote, 11. rujna, predstavlja novi klupski program na svom repertoaru.

Nova klupska večer „Petar Dundov i prijatelji" već svojim nazivom sugerira koncept programa čiji je rezident Petar Dundov, zagrebački DJ i producent čije ime i rad cijene velikani svjetske techno scene, kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Hernan Cattaneo, John Digweed, Brendan Moeller i Danny Tenaglia.

Nakon 15 godina karijere u svijetu elektronske glazbe, 50-ak izdanja na mnogim svjetskim labelovima (od kojih svakako treba spomenuti legendarni belgijski Music Man, s kojim kontinuirano surađuje), i brojnih nastupa u najprestižnijim svjetskim techno „institucijama" (I Love Techno, EXIT, Awakenings, Wire, Berghain, Womb, Air, Fuse, Space...) za Petra se slobodno može reći da je jedan od najvećih autoriteta domaće techno scene, koji se cijeni i van granica Hrvatske.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Promovirajući tijekom čitave svoje karijere techno kao elektronski glazbeni žanr koji pomiče granice, ne samo kroz vlastitu produkciju, već i kao uspješan organizator elektronskih evenata (Perfection, Mozaik), Petar ovaj put želi svojim fanovima pokloniti večer koja će prije svega biti ugodno, toplo i prijateljsko druženje. A istovremeno i predstavljanje domaćih i stranih DJ-a koji su svojim radom utjecali na scenu, a svojim karakternim kvalitetama i na Petra kao osobu.

novell.jpg
Novell

Program „Petar Dundov i prijatelji" uz samo dva sastojka - glazbu i prijatelje, prezentira jednostavan recept za odličnu zabavu.

Na premijerno izdanje nove klupske večeri Petar je pozvao dva dugogodišnja prijatelja koji će svojim osebujnim pristupom glazbi definitivno svima osigurati zanimljivu avanturu na plesnom podiju. Radi se o Seraphimu Codexu i Novellu.

Seraphim Codex (Euphoria, Bjelovar)

Robert Imbrišić glazbom se bavi već 13 godina a njegov glazbeni izričaj je elektronska dance glazba tj. fuzija raznih stilova (progressive, tech-house, electro...). DJ-ingom se aktivno počeo baviti 1998. godine kada je pokrenuo projekt Euphoria koji je do danas promovirao preko 70 kvalitetnih eventova, s gostima kao što su Toni Rios, Circulation, Petar Dundov, Asad Rizvi i mnogi drugi. Robert je i rezident eminentnog hrvatskog party projekta Perfection od 2001. godine, od kada i traje prijateljstvo s Petrom.

seraphimcodex.jpg
Seraphim Codex

Novell (Ekstrakt, Zagreb)

Danijel Dravinac a.k.a. Novell poznat je kao pristojan zagrebački dečko, a ruku pod ruku s njegovim savršenim manirama ide i istančani glazbeni ukus. Za elektronsku glazbu počeo se interesirati vrlo mlad, skupljajući iskustva u nebrojenim klubovima, formirajući svoj glazbeni stil koji se nikada nije ograničavao na samo jedan žanr. Kao DJ oslanja se na vlastitu intuiciju kod selekcije glazbe, i na taj način odvodi publiku na zanimljiv put od suvremenih minimalističkih zvukova sve do klimaksa uz eksplozivni techno ritam. Od ovog dugogodišnjeg Petrovog prijatelja dame iz prvog reda mogu očekivati 'kisdihand'.

Za kompletan audio-vizualni doživljaj, Petar u goste dovodi mladu VJ ekipu iz Varaždina - FnF5, koji će svojim vizualnim projekcijama obogatiti prostor kluba. Cijena ulaznice je 30 kuna prije i 40 kn poslije ponoći, a za sve posjetitelje koji se u klubu nađu od 23h do 01h klub Sirup je osigurao „happy hours" tijekom kojeg su sve cijene pića snižene za 50%!

Petar Dundov i prijatelji @ Sirup
Klub Sirup, Donje svetice 40, Zagreb
www.sirupclub.com

06.09.2010. 14:03:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh