« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
party report

Paul van Dyku publika nije dala da ode

Naš party reporter Zvone Krstulović dočarava atmosferu višesatnog nastupa poznatog DJ-a

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Zvone Krstulović)
Više o

Zrće

,

Paul van Dyk

,

Papaya Day & Night Summer Festival

Pred oko 5 tisuća ljudi u krcatoj Papayi na Zrcu jedan od najtraženijih svjetskih DJ-eva Paul Van Dyk otvorio je Papaya Day & Night Summer Festival koji iz godine u godinu za zrćanske partyjanere dovodi najeminentnija imena klupske glazbe.

Publika sastavljena od domaćih fanova, ali i brojnih europskih Paul van Dyku jednostavno nije dala da ode pa je nakon cjelonoćne svirke dočekao jutro, a kad se na obzoru pojavilo sunce - jednostavno je stavio naočale i nastavio miksati uz delirično raspoloženje publike.

Njegov set trajao je više od 4 sata, a nakon bisa i završetka nastupa, vidljivo zadovoljan, rekao je da na Zrće dolazi i sljedeće godine.

Partyju, očito je bilo prema reakcijama, nisu prisustvovali slučajni posjetitelji već poznavatelji ove vrste glazbe što je ponajprije pridonijelo izvrsnom ugodjaju.

Evidentno je da Festival iz godine u godinu napreduje u produkcijskom smislu tako da je ovogodišnji dostigao razinu najvećih svjetskih festivala, a za razliku od njih zrćanski ugodjaj je unikatan. Organizatori Papaya day & Night Summer Festivala zadovoljni su i činjenicom da je unatoč svjetskoj bilježe porast broja gostiju na svjetski poznatoj destinaciji zabave te samom festivalu.

Piše: Zvone Krstulović
20.07.2009. 10:16:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh