« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ODLIČNO!

Party United 2012 je događaj svjetskog formata

Svoj dolazak na Party United potvrdila su najjača imena svjetske elektronske i koncertne glazbene scene

Sjajan lineup ovogodišnjeg Party Uniteda
Sjajan lineup ovogodišnjeg Party Uniteda (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

Nouvelle Vague

,

Protokol

,

cijena ulaznica

,

Party United 2012

,

Electronic Stage

,

Pogon Jedinstvo

,

Party United Live Stage

,

Ladytron

,

Ambivalent

Ovogodišnji Party United (subota, 24. studenog 2012.), objedinit će čak 12 zagrebačkih klubova te 2 off-lokacije. Uz Party United Live i Party United Electronic Stage posjetitelji će imati priliku posjetiti i vodeće zagrebačke klubove te uz popratni bogat sadržaj sudjelovati u iznimnom muzičkom happeningu.

Zagreb će tako na jedan dan postati prava glazbena prijestolnica koja okuplja veliki broj ljubitelja glazbe iz Hrvatske i inozemstva, a čiji je cilj vrhunski party doživljaj te nezaboravna cijelonoćna zabava.

Svoj dolazak na Party United potvrdila su najjača imena svjetske elektronske i koncertne glazbene scene. Tako će u Tvornici na Party United Live Stageu nastupiti Nouvelle Vague iz Francuske koji se proslavio bossa nova obradama pop, rock i punk klasika, uz domaću podršku zagrebackog benda HEADONEAST.

Druga, jednako atraktivna off-lokacija ovogodišnjeg Party Uniteda je Electronic Stage u Pogonu Jedinstvo na kojem ce se zagrebačkoj publici predstaviti :

Ladytron - DJ setom u izvođenju članice benda Mire Aroyo, zatim američki glazbenik Ambivalent - perjanica legendarnog berlinskog glazbenog minimal i techno label-a Minus, potom Author live (Jack Sparrow i Ruckspin), rado viđeni gosti OUTLOOK i DIMENSIONS festivala, te zagrebacki DJ kolektiv Protokol.

Ulaznice u pretprodaji po cijenama od 180kn (GOLD TICKET- uključuje ulaz na LIVE STAGE, ELECTRONIC STAGE, u najbolje zagrebačke klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) i 70kn (SILVER TICKET- uključuje ulaz na ELECTRONIC STAGE, u najbolje zagrebačke klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) dostupne su u sustavu Eventima od 20.10.2012. 

Ulaznice po cijeni od 40kn (CLUB TICKET - uključuje ulaz u najbolje zagrebačke klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) dostupne su isključivo na dan događanja na blagajnama klubova.

Za sve posjetitelje PARTY UNITEDA osigurana je i specijalna autobusna linija, koja će povezivati sve party lokacije od 23:00h do 04:00h u intervalima od 15 do 20 min.

Party lokacije

U programu sudjeluju: Aquarius, Groove, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, Maraschino, Močvara, Pepermint, Pogon Jedinstvo, Purgeraj, Sax, Shamballa, Sirup, Tvornica Kulture i VIP Club

31.10.2012. 11:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh