« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Par stvari koje muškarci ne priznaju ni na mukama

Muškarci će neke stvari zadržati za sebe čak i nakon godina i godina veze ili braka, vjerujući da će tako izbjeći svađe

Pa dobro, zar opet kosa u umivaoniku?
Pa dobro, zar opet kosa u umivaoniku? (Arhiva)
Više o

brak

,

veza

,

muškarci

,

tajne

Muškarci su ionako na glasu kao spol koji osjećaje drži za sebe, pa ne čudi ni činjenica da zapravo mnogo toga ne govore svojim partnericama, čak niti nakon dugih godina veze ili braka ove stvari ćete morati iz njih čupati kliještima.

Razlog je prilično jednostavan - vjeruju da bi u slučaju da priznaju nešto od navedenog, to moglo lako završiti svađom, a to je nešto što muškarci mrze iznad svega, jer se sa ženama jednostavno ne znaju svađati. 

Tako svaki, ali baš svaki muškarac odmjerava druge žene, no sigurno će pronaći neki drugi razlog zašto je baš tada okrenuo glavu. No, nema straha, on jednako tako jako dobro primjećuje kad mu neki drugi muškarac odmjeri dragu i odmah zauzima opasan stav.

Sigurno neće priznati niti da je, prije nego što je veza postala ozbiljna, provjeravao partnericu na internetu. Da, proguglao vas je, pregledao Facebook, raspitao se kod frendova ... sve što treba. Dobro, usput je pogledao i par filmova za odrasle, no niti to nećete saznati od njega.

Ma kako on izravan inače bio, neće vam nikad prigovoriti na klupku kose u odvodu kupaonice, jer zna da vi imate jednako snažne argumente u vidu njegovih dlaka na čudnim mjestima, pa će to mirno prešutjeti kao da se ništa nije dogodilo.

Muškarci vole neke stvari koje vam nikad neće priznati - na prvom mjestu komplimente, naravno, iako samo odmahuju rukom kad ih dobiju, no oni, uz svo popratno gunđanje, obožavaju kad izađete sami s prijateljicama. Zašto? Zato što onda on može biti sam kod kuće i raditi omiljenu stvar - ništa.

I da, na kraju - muškarci nisu uvijek spremni za seks. Ni izbliza. Ali moraju glumiti da jesu kako bi održali reputaciju i mogli vam prigovarati. 

24.04.2014. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh